Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си
Астрология

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Някои зодии като Телец и Рак са изключително близки с майките си и наистина държат те да бъдат близо в живота им през цялото време. Но от друга страна, има други, които имат необяснима връзка с бащите си. Тя е много по-дълбока от това, което сме свикнали да виждаме. Тяхната връзка с бащите им, независимо дали е сърдечна или отчуждена, може да повлияе на много от основните им житейски решения. Някои момичета може да се чуват всеки ден със своя баща, ако не живеят заедно. Ако пък делят един покрив, те биха избрали да споделят своите най-големи тайни с тях. Това е присъщо по-често за връзката на една дъщеря с майката, но във въпросния случай нещата са по-различни. Съветите, които една дъщеря ще иска от баща си, са за най-важните житейски решения. Тези хора със сигурност искат мнението на своя родител за бъдещия си мъж и дали той е одобряван от него.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Така че, вижте зодиите, които са изключително близки с бащите си:

Стрелец

Като силно мотивиран млад човек, Стрелецът се оглежда навсякъде, за да намери правилния наставник в началото на живота си. Повечето пъти Стрелецът в крайна сметка гледа към баща си, за да го напътства като млад възрастен. Връзката, която изграждат с бащите си, е много по-дълбока от всеки друг син или дъщеря. Те могат да бъдат определени като скачени съдове, защото те настояват да правят всичко заедно. Половинката на момиче от тази зодия трябва да разбере, че ще трябва да впечатли бащата, за да се среща с дъщерята. Тези бащи няма да позволят на никого да разочарова детето им и биха направили всичко за дъщеря си.

Дева

Обикновено спокойната и събрана Дева открива, че разчита на баща си и след като вече не е дете. Другите деца на тяхната възраст вече са пораснали и са станали независими, но връзката между тях двамата продължава. През цялата им средна възраст и дори в четиридесетте години баща им е техният най-силен защитник и поддръжник. Той е търсен за съвет по време на всяко важно житейско решение. Може би затова загубата на баща дълбоко засяга Девата по-късно в живота.  Те почти никога не преодоляват напълно загубата. Това е най-болезненият момент в живота на Девата, но тя трябва да помни научените уроци от своя баща.

Водолей

Като въздушен знак, Водолеят не е твърде чувствителен, нито твърде тясно свързан с любимите си хора. Но бащите им заемат специално място в сърцата им. Въпреки това, много пъти този зодиакален знак е склонен да има обтегнати отношения с баща си. Това е отчасти причината този въздушен знак да е емоционално неспособен и да има проблеми с обвързването винаги, когато се окажат в сериозна връзка, която върви към брак. Отношенията между баща и дъщеря с представители на тази зодия са много сложни. Те преминават през много обрати. Въпреки, че няма да е изненада да бъдат скарани и дори да не си говорят известно време, Водолеите няма да спрат да обичат бащите си и те тях. Ако имат разминавания в мненията ,могат да бъдат най-големите врагове, но и най-добри приятели, ако всичко е нормално.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица