Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за 7 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Няма изрази като „не мога“, а има: „не искам“. Това е силно мотивиращ израз. Веднага разбирате, че всичките ви оправдания са безпочвени, причината е само една – бездействието!

Астрологичен съвет за 7 май 2023 Ето как да превърнете вашия дом в спокойно и релаксиращо място

Може да поръчате тук: „СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Лесно е да разберете какво чувстват хората към вас: разкажете им за плановете си. Който ви обича ще ви каже какво да правите и ще ви подкрепя по пътя. Който ви завижда – ще ви критикува.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Няма смисъл да помагате на някой, който не иска да промени живота си. Не принуждавайте някой, който не иска, да се изкачва по стълбите. Не доказвайте нищо на никого. Ако се опитвате да докажете нещо на някого, вие живеете за него.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не може да има мъдрост без доброта. Бъдете добри с хората, с близките си, с непознати – това значително ще улесни живота ви.

Рак 22 юни – 22 юли

Всичко, което правите, го правете с любов. Обичайте, тъгувайте, радвайте се с цялото си сърце, без да пестите емоции и топли думи. Вселената обича честните хора.

Лъв 23 юли – 22 август

Във всяка шега има частица истина. Мълчанието понякога спасява взаимоотношенията. Ако смятате, че не ви чуват или тонът на разговора се повишава, но все още не сте постигнали съгласие, прекратете диалога.

Дева 23 август – 22 септем.

Бъдете мили към тялото си. Научете се да го използвате с уважение. Не го гледайте като просто инструмент. Запазете жизнените си сили за следване на пътя.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Най-твърдото дърво се чупи най-лесно, докато бамбукът или върбата оцеляват, като се огъват от вятъра. Силната топлина убива, както и екстремният студ; нито една крайност не трае дълго, но трезвата умереност трае дълго.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Казват, че дъбът е най-силното дърво. Но той се съпротивлява на силите на природата и все пак бурният вятър може да го сломи. Докато стръкът на бамбука се огъва от вятъра и оцелява.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Любовта никога не иска нищо, тя винаги дава. Любовта страда, но не отмъщава. Щастието е до голяма степен състояние на ума. Човек не е непременно щастлив, ако е богат, и не непременно нещастен, ако е беден.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако искаме да направим нещо наистина важно, трябва да използваме не само ума, но и сърцето. Няма поражение в това да признаеш собствената си заблуда. Самото признание вече е победа.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Ако не обичате себе си и не сте добри към себе си, как можете да бъдете наистина добри към другите? Трябва да си припомняте, че човешката природа е доброта и положително отношение към живота. Помнете, че не сте сами на този свят.

Риби 19 февр. – 20 март

Изоставяйки тесногръдието върху това, което винаги ви липсва, ще започнете да виждате всички благословии и изобилие на живота. Състраданието и щедростта не са само възвишени добродетели. Те формират основата на човечеството, благодарение на тях получаваме възможността да се наслаждаваме на живота и да усещаме неговия смисъл.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 7 май 2023

на горе