астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 4 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Да, сбогуването с миналото е болезнен процес, но колкото по-скоро го завършите, толкова по-скоро животът ще ви направи нови приятни подаръци. Изправете се срещу страховете си.

Бъди като Камерън Диас – 5 съвета от книгата на неостаряващата красавица

Астрологичен съвет за 4 юли 2023 5 храни, които не трябва да съхранявате в килер

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: порти на промяната се отварят пред вас. Но не бива да се страхувате от този процес на трансформация. Винаги можете да разчитате на членовете на семейството, верен приятел, те ще бъдат там, за да ви подадат ръка.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: ако се окажете в безизходица, тогава най-вероятно е дадено, за да ви научи на нещо. Вместо да се обиждате от дребни ядове, опитайте се да се поразровите малко в себе си. Оставете хората да говорят каквото искат, не бива да приемате думите на други хора присърце.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес е наистина вълшебен ден. Каквото и решение да вземете, вселената ще ви възнагради. Ако смятате, че интересите ви са застрашени от нещо, помолете приятелите и семейството си за помощ. Действайте със свеж ум, за да не допускате излишни грешки.  

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: не винаги е необходимо да разполагате с всички факти, понякога е по-правилно да следвате зова на сърцето си. Имате чудесно развита интуиция и именно тя ще ви помогне да отворите вратите към нови възможности. Вярвайте в себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: трябва да споделите от какво точно сте уморени и с какво трябва да се сбогувате и на какво, напротив, трябва да кажете „да“. В момента за вас се отваря път за промяна. Не се отказвайте от нови възможности, те само ще направят света ви по-добър.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: понякога трябва да поемете отговорност пред обществото не само за себе си, но и за другите. Добрият лидер е този, който позволява на всички останали да разберат колко са специални за социалната група. Потопете се в усещане за хармония.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: ако намеренията ви към другите са чисти, тогава животът ще ви поднесе много изненади. Уважавайки себе си, ще покажете и на другите, че това е единственият начин да се отнасят към вас.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: освободете се от всички съмнения и притеснения. Винаги можете да се стремите към победа, но какво ще стане, ако победата всъщност е поражение? Спрете, Скорпиони, и помислете какво наистина искате и какво планирате да постигнете?

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: опитайте се да се научите да изпълнявате няколко задачи едновременно, можете да се развиете допълнително по отношение на личността, но не забравяйте за останалото. Вашата креативност е безгранична, помнете това.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: способността ви да мислите самостоятелно и да вземате правилни решения винаги е привличала хората към вас. Способността да отстояваш убежденията си е огромен дар. Продължавайте да гледате на нещата така, както сте сега, и успехът винаги ще върви ръка за ръка с вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: пригответе се за ярки и вълшебни събития в живота. Нови възможности, ресурси и материални подаръци са на прага ви. Но трябва да се подготвите за тях, да следвате знаците и не забравяйте, че сте на прав път.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: проблясъци на вдъхновение и неочаквани идеи напълно ще завладеят ума ви. Обърнете специално внимание на това, което ви подсказва вашето подсъзнание и тогава ще постигнете хармония със себе си.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 4 юли 2023

на горе