Астрологичен съвет за 2 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Астрологичен съвет за 31 март 2023: Всичко, което се случва днес, не трябва да се приема твърде сериозно. Освободете се от ситуациите, които ви тежат, и вижте какво ще се случи. 

Всичко за дървесната пепел и нейните приложения в градинарството (100 гр. пепел + 10 литра вода = течна тор)

Април ще донесе огън от страст и ЛЮБОВ на пет зодии

Една необикновена история, написана от мъж за женската сила

Дневен хороскоп за 31 март 2023

Любовен хороскоп за 31 март 2023

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Астрологичен съвет за 31 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 31 март 2023

Енергията на деня трябва да се изразходва за намиране на радост, вътрешна свобода. Ако сте в добро настроение, това е знак за вътрешна хармония, но когато се появи тъга и дори неразумна, трябва да помислите какво не е наред в живота ви.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 31 март 2023

Този ден ще покаже със своите събития, че всичко, което правим се връща обратно. Всеки ще получи това, което щедро дарява на другите. Не е нужно да мислите, че животът е несправедлив към вас, това е просто знак по кой път вървите.

Астрологичен съвет за 31 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Ако денят ви минава с изпитания, препятствия – това е сигурен знак, че е време да промените нещо, че сте се отклонили от пътя. Не си струва да се потапяте в меланхолия и униние, това няма да помогне на ситуацията, само честността със себе си, решимостта да не се криете от очевидното ще ви помогне да промените живота си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 31 март 2023

В този ден е важно да не търсите виновните отвън, а само да се справите със себе си отвътре – как сте привлекли тази или онази ситуация. Негодуванието само ще влоши ситуацията! Но ако живеете в хармония, денят ще бъде прекрасен за вас, очаквайте приятни изненади и не отказвайте подаръци.

Астрологичен съвет за 31 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Не се обезсърчавайте, ако нещо не върви според плана ви, защото не знаете какво е подготвила Вселената за вас и планът ви може да не е точно това, от което се нуждаете. Приемете с благодарност всякакви корекции  и всичко ще се получи по най-добрия начин.

Астрологичен съвет за 31 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Не си правете живота труден! Радвайте му се и възможността да следвате целта си! Можете да се изправите пред съдбата си насред улицата. Затова подарявайте усмивки на всички около вас – за вас не е трудно, а за другите ще бъде приятно.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Общувайте с колеги, обсъждайте работни въпроси в по-широк кръг, отколкото преди. Можете да организирате мащабна колективна среща или дискусия. Ако е възможно, отложете за друг ден големи парични преводи, както и погасяване на дългове.

Астрологичен съвет за 31 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Помагайте на другите хора, бъдете отзивчиви. Споделете опита си как сте разрешили дадена ситуация в живота си. Вярвайте в себе си и че вашите знания и опит могат да бъдат полезни на някого. Мислете повече за приятни неща и мислите ви ще се материализират!

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Денят е предназначен за активно осъзнаване на случващото се. Преумората и саможертвата са противопоказни. Това, от което се нуждаете, ще дойде от само себе си. Правете нещата без много усилия. Използвайте вътрешните си ресурси, за да свършите нещата и да стигнете до края.

Астрологичен съвет за 31 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 31 март 2023

За да постигнете някакъв успех – арогантността, гордостта, пренебрежението към хората и страховете трябва да се трансформират в положителни чувства. В противен случай страхът ще се настани в Душата за дълго време и ще бъде болезнено да паднеш от височината на полета.

Астрологичен съвет за 31 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Енергиите на деня събуждат желанието да се усамотите, да помислите за случващото се, да осъзнаете какво се случва в живота ви. Не влизайте в своята „черупка“ на негодувание, дори ако някога сте били наранени – това не е причина да се дистанцирате от всичко в този ден.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 31 март 2023

Само животът, в съответствие с неговите цели, се изпълва с онзи специален смисъл, когато не губите време да бъдете тъжни и да мислите за миналото. Хората около вас ще отразяват вашата вътрешна същност и ако поведението им не ви харесва – то обижда, дразни, тогава трябва да потърсите тези прояви в себе си.

infomax-logo-50-15-HW Кодът на Орфей е скрит в Родопа планина

Tagged , ,
на горе