астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 30 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес ще имате достатъчно сили да промените нещо, да го завършите. Всичко, от което се нуждаете, е действие в правилната посока. Важно е да се действа!

Рецепта за палачинки, които никога не се разкъсват: какво точно трябва да се добави към тестото

infomax-logo-50-15-HW През юли започва африканска жега

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: отнасяйте се към всяко препятствие като към упражнение в силата на Духа и ще станете по-силни. Спомнете си живота си преди няколко години, помнете онези ситуации, които смятахте за безнадеждни, трудни … Колко лесно биха могли да бъдат решени въз основа на текущия ви опит?
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: колкото повече бягате от себе си, от отговорността, от потенциала си, толкова по-трудно ще ви бъде. Просто се приемете такъв, какъвто сте, с всички умения, знания и умения. И ще разберете какво трябва да направите след това и как да действате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: бъдете готови за факта, че настроението на околните днес ще бъде променливо. Ако на работа трябва да разрешите някакъв труден проблем, тогава действайте. Най-важното е – не се съмнявайте в успеха си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: не се оставяйте да бъдете пречупени – вие сте по-силни от всякога. Физическите упражнения могат да бъдат чудесно средство за облекчаване на стреса. Днес е важно да не се впускате стремглаво във всичко, което ви попадне пред погледа.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: ако се чувствате затънали в коловоз, вероятно сте. Време е да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Имате необходимата сила и можете да преодолеете всякакви трудности. Основното нещо е да вярвате в себе си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: време е да преразгледате списъка си с цели. Помнете какво е наистина важно за вас. Ще откриете, че Вселената ви свързва с правилните хора и обстоятелства, за да ви помогне да растете.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: може да сте се чувствали удобно зад кулисите преди, но нямате представа какво е да си на сцената. Не се страхувайте да грабнете микрофона, когато се появи възможност. Този ден отваря пътя за вашата креативност.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: често нашето самочувствие зависи от това как ни възприемат другите. По правило по-голямата част от живота е насочена към задоволяване на нуждите на другите. Умението да давате е страхотно, но струва ли си да го правите толкова често? Кажете „не“, ако е необходимо.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: това е вашето време да блеснете. Днес вие сте творец, творец и жътвар на плодове. Пазете се обаче от хора, които искат да се възползват от вашия успех. Денят ще донесе интересни събеседници и полезна информация.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: очаква ви вълнуващо романтично пътешествие, ако сте готови да отворите сърцето си за любовта. Какво ви пречи да споделите чувствата си? Страх от отхвърляне? Малък намек – този човек отдавна чака признание от вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: това е моментът на истината. Трябва да вземете решение за житейските приоритети. Зависи по кой път трябва да се движите и с какви хора се заобикаляте. Бъдете смели и мъдри.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес е добър ден за самонаблюдение, особено ако чувствате, че някоя област от живота ви е в дисбаланс. Ако имате проблеми с определени взаимоотношения, погледнете първо в себе си, преди да посочите с пръст недостатъците на другите.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 30 юни 2023

на горе