Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 4 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022: Трябва да запомните, че вашето основно оръжие е способността да защитавате мнението си и увереността във вашите лидерски способности. 

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Дневен хороскоп за 30 ноември 2022

Любовен хороскоп за 30 ноември 2022

Топ 5 разкошни идеи за новогодишна прическа

Лесен тест показва защо пълнеем

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 30 ноември 2022

Ако след две или три срещи с партньор, тогава няма смисъл да уреждате още една. В началото на общуването партньора показва всичките си положителни страни и ако не харесвате някои от неговите жестове и думи, тогава няма смисъл да продължавате.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 30 ноември 2022

Напълно ли сте сигурни в собствените си чувства? Знаете ли, че половинката ви също ви обича? Борете се за любовта си – това е основният съвет. Не се борете за онези отношения, в които само вие обичате – не си струва. Защото така рискувате да загубите добри отношения със семейството и приятелите.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 БЛИЗНАЦИ

Забравете преживяванията от минали връзки. Не живейте в миналото. Ако сте имали лоша връзка в миналото, която само ви е карала да се чувствате зле, преосмислете защо се е случило. Направете си изводи, благодарете на живота за опита, който ви е даден. Следващият път, когато не правите грешки, връзката ви ще бъде по-силна.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 РАК

астрологичен съвет за 30 ноември 2022

Обичайте себе си е важен съвет, който ще ви помогне да намерите любовта. Премахнете всички маски, отворете се за любовта. Вярвайте, че сте добър, мил, щастлив и прекрасен човек. Когато обичате себе си, ще обичате и целия свят около вас и хората, и природата. Ти си самата любов.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 ЛЪВ

Елиминирайте натрапчивите мисли. За да намерите любовта, не я търсете. Отнасяйте се към търсенето само повърхностно, не се фокусирайте върху него, елиминирайте натрапчивите идеи, за да намерите любовта. Освободете се от самата ситуация, не мислете за любовта, така тя сама ще дойде в сърцето ви.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 ДЕВА

Вдишайте и издишайте бавно. Звездите съветват, че няма нещо, с което да не можете да се справите. Приемете обстоятелствата с усмивка. Не можете безкрайно да се оплаквате от условия извън вашия контрол. Като се освободите от негативизма, ще видите, че не всичко е толкова лошо!

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 ВЕЗНИ

Как ви се струва думата „цел“? Времето прекарано далеч от матрицата ви предоставя отлична възможност да потърсите и пренастроите душата си. Така че, ако не сте там, където искате да бъдете, все още имате целия си живот пред себе си.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 СКОРПИОН 

В живота на всеки човек идва момент, в който осъзнава, че в действителност има нещо повече, нещо, което радва окото. Днес можете да усъвършенствате изкуството да гледате отвъд мъглата и да слушате интуицията си. Вселената заявява, че ще получите обещаното и звездите ще осветяват пътя ви към по-светло бъдеще.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 СТРЕЛЕЦ

Звездите ви насърчават, да се отворите и да дадете на хората около вас малко повече любов и малко повече състрадание. Помнете, заедно сме па-силни. Някои от вас може да установят, че идва период на дълбоко изцеление. Нека суровите емоции излязат на преден план.

Съвет за 30 ноември 2022 КОЗИРОГ

Нека днес любовта победи! Ако чувствате, че хаоса ще ви разкъса, значи сте намерили начин да преодолеете различията си и да оставите любовта да победи. Не забравяйте, че така наречените недостатъци ни правят красиви отвътре.

Астрологичен съвет за 30 ноември 2022 ВОДОЛЕЙ

Истината е, че каквото и да се случи, винаги ще е различно от това, което сте „нарисували“ във въображението си. Този ден ще донесе със себе си напомняне, че има някои неща, които не можете да контролирате, и това е добре. Вместо да се съпротивлявате на промяната, погледнете по-отблизо към какво ви насърчава. Не забравяйте, че старите и неработещи модели трябва да бъдат разрушени.

Вашият съвет за 30 ноември 2022 

Ако всичко около вас се разпада, вярата е единственото нещо, на което можете да се опрете. Свържете със себе си, можете да намерите това, от което се нуждаете точно сега. Не забравяйте, че днес трябва да благодарите повече от всякога. Кажете: „Благодаря“!

 

 

 

Хороскоп за декември 2022 – всички зодии

Любовен хороскоп за декември 2022

Tagged , , , ,
на горе