астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 28 април 2023

Астрологичен съвет за 28 април 2023:  Не потискайте емоциите си и не се страхувайте да бъдете себе си. Това е добър съвет не само за днес, но и за всеки ден от живота ви. Можете да плачете, да се смеете, да се скачате, да се радвате, да пеете…  Вие можете!!!

infomax-logo-50-15-HW На 245 светлинни години от нас е открита покрита с вода планета

Трикове за справяне с пигментните петна

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Сякаш всичко, като по чудо, си дойде на мястото. Това е един от онези дни, в които всичко замислено се реализира, като с магия. Съсредоточете се върху намерението си и наблюдавайте действието на закона на привличането. За да получите това, което искате, днес не е нужно да полагате много усилия.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Вашите мечти и желания започват да се изместват от абстрактното към физическото, предизвиквайки огромна усмивка на лицето ви. Нещо ви подсказва, че трябва да благодарите за безценните дарове. Освен това ще откриете, че сте заобиколени от радост и красота, а вашите междуличностни отношения ще бъдат източник на голямо щастие.

Близнаци 21 май – 21 юни

Вместо да се съпротивлявате на някои обстоятелства, се отпуснете. Послушайте тялото си и се вслушайте в шепота на вашето сърце. Правете дихателни упражнения. Слушайте музика за медитация. Уверете се, че спазвате безопасно разстояние от хора, които не ви се отразяват добре. Не е нужно да споделяте енергията си с всички.

Рак 22 юни – 22 юли

Време е да погледнете истината в очите. Това е периодът, в който трябва да забравите за ограниченията и да си спомните, че вие сте малка Вселена, която непрекъснато се разширява. Вместо да се отдръпвате от истинската си същност или да позволявате на скептичната ви страна да надделее над вас, вярвайте в това, което правите.

Лъв 23 юли – 22 август

Настоящата ситуация ви помага да изчистите всякакви следи от предишни травмиращи преживявания. Това, което ви очаква от другата страна може да бъде истинско вълшебство. Най-доброто нещо, което трябва да направите сега, е да подредите списъка си със задачи и да го сведете до най-важното. Слейте се с ритъма на Вселената.

Дева 23 август – 22 септем.

Промяната е предшествана от хаос. Прочетете го пак. Вие сте там, където трябва да бъдете и преживявате това по конкретна причина. Позволете си да се издигнете над очакванията. Приемете дискомфорта и знайте, че той е част от вашата метаморфоза.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Обичайте себе си, дори когато чувствате, че се променяте. Промяната не винаги е към по-лошо. Често е подтик към нещо красиво. Ето защо, ако днес изпитвате нужда, например, да препрочетете любимата си книга или произведение, не се колебайте да вземете книгата от рафта и да започнете да учите.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Как трябва или не трябва да се случват нещата ще ви държат в рамка в безкраен цикъл на разочарование. Приемете промяната със собственото си темпо. Съдбата ви предоставя възможността да преоткриете живота си и да станете най-устойчивата версия на себе си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Въпреки, че нещата не се материализират по начина, по който бихте искали, вие разпознавате реда в хаоса и съвършенството в несъвършенството. Мантрата „приеми всичко, не отхвърляй нищо“ ще ви помогне да преодолеете всички проблеми.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Анализирайте миналите грешки и сега смело продължете напред. Новата реалност обаче все още изисква пълно приемане. Опитайте се да забравите миналите оплаквания, отнасяйте се към всичко около вас с нежност и разбиране. Да, не е лесно, но с времето ще си спомняте този период, дори с носталгия.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

В този ден трябва да се откажете от обичайната практичност и да покажете на всички нови аспекти на вашата личност. Забравете за мненията на другите хора. Блестете и танцувайте, ако това ви се иска. Време е за изненади.

Риби 19 февр. – 20 март

Винаги сте били надарени, интуитивни, такива, които проникват в тайните на живота. Днес от вас се иска да уважавате и признавате тази част от себе си. Вашите мистични знания ще ви помогнат да преодолеете препятствията, които съдбата е подготвила за вас. Доверете се на сърцето си.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 28 април 2023

на горе