астрологичен съвет за 23 април 2023

Астрологичен съвет за 23 април 2023

 Съвет за 23 април 2023:  Бъдете благодарни и ценете това, което Вселената ви е дала. Не хабете енергия напразно. Предстоят ви много нови открития, постижения и страхотни неща.

Астрологичен съвет за 23 април 2023

Седмичен хороскоп

Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!

Астрологичен съвет за 23 април 2023 Стайни растения, които са идеални за вашия дом

Астрологичен съвет за 23 април 2023 5 идеи за декор на тийнейджърска стая

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Поддържайте контрол и без напрежение! Ако не се получи, просто вдишайте и издишайте: всичко, което се е натрупало, трябва да изчезне завинаги. Струва си да започнете да управлявате времето си: не можете да направите всичко наведнъж. Въпреки, че външно изглеждате като супермен.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Не е време да се отпускате: предстоят още много победи, които ще спечелите. Основното е да не се отклонявате от курса и да не пренебрегвате важните знаци. Най-важният човек в живота ви сте вие самите. Ако другите не оценяват времето и усилията, изразходвани за тях, тогава може би не си е заслужавало? Въпрос за размисъл.

Близнаци 21 май – 21 юни

Вашият дух все още иска да направи истинска революция в себе си, така че след като започнете, да променяте света около себе си, ще „заразявате“ и околните. Не се подвеждайте от онези, които се опитват да ви променят или често говорят за вашите недостатъци. Вие сами знаете, че това не е така. Не се поддавайте на провокации.

Рак 22 юни – 22 юли

Струва си да започнете щателна работа върху себе си. Тялото иска движение, а душата – повече емоции и нови преживявания. Нарушете правилата и постъпете, както сметнете за добре. Вашият дух се нуждае от силни преживявания: той е бил заключен от дълго време, нали? Не чакайте първите стъпки – направете ги сами.

Лъв 23 юли – 22 август

Звездите ви съветват да цените себе си и да помните, че всеки от нас е абсолютно уникален. Споделете светлината си с хората около вас. Сега е най-доброто време да вземете важни решения. Вашето щастие зависи пряко от вашето настроение. Не бива да се връщате към миналото. Вие имате пълната способност да създадете вашето мечтано бъдеще.

Дева 23 август – 22 септем.

Всичко, което ви се случва, е във времето. И, ако нещо не ви харесва, тогава е време да помислите какво точно можете да направите или да промените. Стремете се сами към вътрешна хармония и помагайте на другите да я постигнат, така ще реализирате и вашите собствени желания.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Доверете се на интуицията и вътрешния си инстинкт и ще получите информация, която е важна за осъществяване на вашата мисия. Преценявайте добре намеренията си, защото те са сила във Вселената. Всичко и всеки е свързан с тази невидима сила.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес се опитайте, да използвате вълшебната сила в себе си, за да бъдете онези прекрасни хора, каквито сте по природа. Ако често анализирате себе си, ще осъзнаете как понякога сами изкривявате представите си за външния свят.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Имате енергия да свършите много работа. Склонността ви към ред и дисциплина ще ви бъде изключително полезна. Ако наистина искате нещо, опитайте се да не го преследвате на всяка цена – така ще ви е по-лесно да се отпуснете и да се оставите на течението.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Бъдете себе си и ще видите как по много неуловими начини намеренията ви заработват заедно с вас и чрез вас. Благославяйте дома си с любов. Вложете любов във всяко кътче, така че домът да ви отвърне с любов и топлина.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Не влизайте в битки, които са безсмислени, а в същото време ви отнемат много време, нерви, енергия и усилия. Безсмислено е да се борите срещу морските вълни, защото нищо не може да ги спре. По-правилно да ги „яхнете“ и да използвате мощната им енергия.

Риби 19 февр. – 20 март

Пуснете това, което не можете да контролирате. Животът е ваш и го живейте, така, както вие искате. Умен не е този, който изобщо не прави грешки. Умният е този, който знае как да ги поправи бързо и да си извлече поуки. Е, бъдете разумни в действията си!
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 23 април 2023

на горе