астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 27 април 2023

Астрологичен съвет за 27 април 2023: Вярвайте в собствените ви способности, защото свободната воля е вашата истинска вътрешна природа и винаги можете да промените нещо в себе си.   

infomax-logo-50-15-HW Един безценен съвет (докато сте в Япония)

Антъни Хопкинс: “Животът е хореография. Когато се страхувам от нещо, го предизвиквам“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Не мислете за миналото, то няма да се повтори, но не отивайте твърде далеч в бъдещето, то все още не се е случило. Помислете какво е важно за вас днес, точно сега. Направете днес нещо ново, което не е правено досега. Слушайте вътрешния си глас и следвайте тази посока.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Целта на този ден е да ви даде усещане за вътрешна свобода, да ви помогне да премахнете оковите и ограниченията от себе си. Не се изненадвайте, ако има провокативни ситуации. Не се съпротивлявайте на новите неща, гледайте какво влиза в живота ви, а не какво излиза.

Близнаци 21 май – 21 юни

Спазвайте обещанията, които можете да изпълните, дори ако сте ги дали преди много време. Това увеличава шансовете за осъществяване на вашите планове, тъй като по този начин се пречиствате енергийно.

Рак 22 юни – 22 юли

Веднага щом съсредоточите усилията да задържите нещо, което трябва да си тръгне от вас, ще загубите нещо ново, което бихте могли да спечелите. Използвайте възможността днес да допуснете нова енергия, събития, хора в живота си. Доверете на Вселената и приемете с благодарност всички новости.

Лъв 23 юли – 22 август

Днес е особено благоприятно да се занимавате с духовни практики, да изучавате законите на Вселената – можете да получите напълно неочаквани прозрения и заключения. Молитви, медитации, учене – всичко днес ще ви донесе особена полза.

Дева 23 август – 22 септем.

Бъдете внимателни към мислите си, защото негативните мисли и емоции, родени днес, могат да растат и да се развият до колосален мащаб. Това е ден за спокойно общуване в кръга на хора, които харесвате – семейство или близки приятели.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Отделете време за духовно развитие и личностно израстване. Работете върху концентрацията си. За да направите това, можете да посветите един ден на медитация или да отидете сред природата. Научете това, което отдавна сте искали, но все не намирате време. Погледнете внимателно света около вас, може да получите важни знаци.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Това е денят, в който мислите и желанията могат да се материализират, така че е важно да се настроите към положителни чувства и емоции. Способността да се концентрирате върху мислите и да мислите за това, за което си струва, вече е пътят на духовното пробуждане, пътят към осъзнаването на собствената ви мисия. Вървете напред, без страх.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Това е ден на дълбока мъдрост и това изисква уединение, поне за известно време. Като се отдръпнете от всичко, което се случва, спрете вътрешната надпревара и ролевата игра, просто бъдете себе си – можете да определите истинските си нужди и желания.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Мисълта е силата, която ни кара да се движим. И къде ще стигнете зависи от вашите мисли. Ще успеете ли да разгърнете пълния си потенциал, да донесете полза на много хора и на себе си или не? Не можете да постигнете значителна промяна, без да промените нещо в мисленето си, вътрешните си нагласи и принципи.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Страхотен ден за креативните личности, които мислят нестандартно и необикновено – могат да дойдат нови прозрения и вдъхновение. По-добре е да наблюдавате всичко, което се случва малко отстранено, без да приемате всичко присърце.

Риби 19 февр. – 20 март

Не забравяйте, че съмненията и страховете в началото на пътуването са нормални, но не си позволявайте да оставате в това състояние дълго време. Просто действайте и съмненията ви ще се разсеят. Помогнете на другите, ако видите трудности – такава помощ ще повиши вашата самооценка.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 27 април 2023

на горе