астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 26.07.2023 /сряда/

Съвет за 26.07.2023 към всяка зодия: Радвайте се на слънцето, на топлината, която излъчва всеки ден, на природата, и топлината в човешките взаимоотношения, радвайте се на всичко, което ни заобикаля и щастието само ще дойде при вас.

Изненадващо страхотна сряда: Вижте кои зодии ще имат КЪСМЕТ на 26.07.2023

Златни съвети от източната медицина при болки в ставите

infomax-logo-50-15-HW Мария Илиева: Обичам те, Миро

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вие сте мили и любящи. Щедростта наистина е вашият дар за света. Това означава ли, че трябва да давате без граници или постоянно да поставяте нуждите на другите пред своите? Това е вашето напомняне да балансирате везните. Да напълниш собствената си чаша, преди да раздаваш на света.

Ето няколко начина, по които можете да се отдадете на свещена грижа за себе си днес:

1. Създавайте изкуство.

2. Отдайте се на терапия с любима музика.

3. Излезте… харесайте си нещо и си го вземете/купете…занесете го у дома, нещо което ще цените за цял живот.

3. Посетете вяшо любимо занимание – танци например. Всичко, което разкрива вашата чувствена страна!

4. Прекарвайте време с деца. Бъдете щастливи. Играйте.

5. Вървете боси по тревата – поне по 5 минути на ден.

Космически съвет: Напълнете чашата си!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, точно когато мислите, че сте усвоили урок, той се появява в нова форма. Това е нещо, на което ставате свидетели от първа ръка в момента. Важното нещо, което трябва да запомните в момент като този, е, че имате силата да превърнете знанията си в мъдрост. Така че, превърнете знанията си в мъдрост, докато прекъсвате стария цикъл. Нещо ни подсказва, че раждате нова версия на себе си!

Космически съвет: Вие раждате нова версия на себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвършенството е приоритет за вас и няма да приемете нищо по-малко от златния стандарт. Ето нещо обаче: не всички наоколо имат същото око за детайлите като вас. Така че, направете си услуга и бъдете по-мили и внимателни със себе си и другите, особено ако работите в екип.

Космически съвет: Приемете, че всичко, което създавате е съвършено за вас и мнението на околнитене ви интересува.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, събудете своя вътрешен бог/богиня, като дадете приоритет на грижата за себе си. Време е да създадете нещо свое собствено, да направите нещо с любов и да се забавлявате . Поставянето на себе си на първо място в момент като този може да звучи егоистично – но истината е, че всичко работи отвътре навън. Като презареждате собствените си резерви, вие ще можете да излезете в света и да заявите мястото си пред другите по начин, който наистина желаете.

Космически съвет: Време е да напълниш собствената си чаша

Лъв 23 юли – 22 август

Животът не е предназначен да бъде контролиран. Животът също не е предназначен да бъде манипулиран или микроуправляван. Така че, дишай и се отпусни. Освободете се от фалшивото си чувство за контрол, докато скачате обратно в потока на живота. Вие сте там, където трябва да бъдете и ви подготвят за следващата глава от живота ви. Така че, преди да предприемете следващата стъпка, превърнете знанията си в мъдрост и изразете благодарност за научените уроци.

Космически съвет: Вие сте подготвени за следващата глава от живота си

Дева 23 август – 22 септем.

Алгоритъмът на Вселената е перфектен и е без недостатък и точно сега той внася в живота ви толкова чиста връзка, че не можете да изразите благодарността си с думи. Ето, точно за този специален човек, който ви кара да се чувствате видими и изслушани по начин, който никога не сте се чувствали в миналото! Ето за този специален човек, който ви учи всеки ден и по всякакъв начин, че заслужавате да бъдете обичани точно такъв, какъвто сте.

Космически съвет: Това е време да обичаш и да бъдеш обичан.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Пригответе се да повярвате в синхрона, ако още не сте го направили, Везни. Вселената е на ваша страна този ден и Вселената заговорничи във ваша полза. Така че, кажете „да“ на възможностите, които се появяват веднъж в живота, чукащи на вратата ви, докато връщате вярата в себе си. Когато става въпрос за любовни въпроси, дайте си разрешение да обичате и да бъдете обичани; да преживееш/призовеш божествения съюз, за ​​който душата ти копнее. Само напомняне: не винаги получаваме това, което искаме, но винаги получаваме това, от което се нуждаем. Повярвай, че това е най-големият ни подарък!

Космически съвет: Мечтайте смело!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Ами ако разберете, че Вселената ви предлага празно платно точно сега? Ами ако разберете, че това е вашата възможност да нарисувате платното на живота си с най-ярките и смели цветове от палитрата си? Така че, визуализирайте ваша малка мечта, Скорпион, и се пригответе да положите необходимата работа, за да проявите желаната реалност за себе си и за хората, които обичате.

Космически съвет : Напишете нова чудно красива история.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Любовта си е любов и любовта се проявява в много форми. Така че, зарежете етикетите за минута. Разпознайте всеки човек пред себе си като сияещо същество от светлина. И тогава оставете сърцето си да се обгради с любов и благодарност, докато разпръсквате доброта като конфети.

Космически съвет : ти си, слънчице! Повярвай!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Божественият план е съвършен и божественият план е без недостатък! Но нямаше нужда да ти казваме това, нали Козирог? Днес сте помолени да гледате. Да наблюдавате от неутрална гледна точка какво се случва както във външната реалност, така и във вашия вътрешен свят. Само защото сте се сблъсквали с отхвърляне преди, не означава, че ще продължи така, докато вървите напред и нагоре. Така че, върнете вярата си в себе си! Направете този скок на вярата, знаейки, че Вселената ще ви хване, ако паднете.

Космически съвет : Направете този скок на вярата, знаейки, че Вселената ще ви хване, ако паднете.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Когато една врата се затвори, друга се отваря. Това е нещо, което ви се напомня, Водолей. Така че, доверете се! Доверете се на процеса. Повярвайте, че нещата, от които сте помолени да се откажете, са нещата, които са изпълнили целта си в историята на живота ви. Вярвайте, че всичко се случва за ваше най-висше и най-добро, независимо от това, което вашата външна реалност ще ви накара да вярвате. Засега напълнете молитвите си с доброта и любов.

Космически съвет : Облегнете се на дискомфорта. Благодарете за това, което се случва в момента, доброто, лошото и грозното.

Риби 19 февр. – 20 март

Имало е моменти в миналото, когато сте се съмнявали в потенциала си; когато сте поставили другите на пиедестал. Но сега не е такъв момент в живота ти, Риби. Сезонът на Лъва ви вижда да се движите през живота със смелост, увереност и жизненост. Знаете какво трябва да правите и вярвате в способността си да създавате заедно със силите!

Космически съвет: Сезонът на Лъв ви вижда да се движите през живота със смелост, увереност и жизненост.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 26.07.2023 /сряда/

на горе