астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 25.07.2023

Съвет за 25.07.2023 към всяка зодия: Изучавайте себе си, за да познавате силите си, да знаете кое е за вас и кое не е. От какво трябва да се пазите и от какво – не.

5 неща, които да избягвате, за да бъдете щастливи

4 причини защо отново прехвърчат искри с човек от миналото

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите (и най-лошите) диети, следвани от звездитe

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Всички имаме своите граници. Усещането ни за това кое е приемливо и кое не. Колкото и да е странно, границите ни се нарушават най-много от тези, които допускаме в нашия свещен кръг. Така че, днес обърнете внимание как това може да се коригира в живота ви точно сега. Ако трябва да дадете приоритет на себе си точно сега, дайте си приоритет!

Космически съвет: Изследвайте желанията си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ето нещото за историите: те ни ограничават по начини, които не можем дори да си представим. Ако сте започнали да вярвате в версията на някой друг за това на какво сте способни или как трябва да изглежда животът ви, време е да се погледнете дълго и внимателно в огледалото и да си спомните кои сте. Време е да танцуваш танца на живота, Телец. Време е леко да разчупите собствените си модели, да вдигните бариерите и да пристъпите към неизвестното със смело и отворено сърце.

Космически съвет: Зарежете старите модели.

Близнаци 21 май – 21 юни

Вашата връзка с Вселената е лична. Знайте, че не се нуждаете от помощта на трета страна, за да намерите пътя си. И така, намерете своя път обратно към вас, Близнаци. Обърнете внимание на божествените напомняния, които получавате. Обърнете внимание на насоките, които идват към вас от неочаквани източници. О, и още нещо! Поддържайте дневник на сънищата. Ще откриете, че вашите способности също са повишени по в този период.

Космически съвет: Водете дневник на мечтите си. Започнете да възприемате своята чувствителност като дар.

Рак 22 юни – 22 юли

Има дни, в които се чувствате така, сякаш сте преобразували болката и страданието и че си изхвърлил багажа от миналото, но има дни, когато всичко се връща, принуждавайки ви да се изправите срещу сенките, които дебнат на заден план. Така че, е крайно време да се изправите срещу сенките, без страх, и преобразувайте Вчерашната си болка в днешна сила .

Космически съвет: Бъдете търпеливи със себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Сега всичко има смисъл за вас. Това, което преживявате в момента, е божествен дар. Това, което откривате в тази глава от живота си: ангажираността също може да ви направи свободни. За тези, които не са обвързани, сезонът на Лъва носи със себе си напомнянето, че е време да работите с с Любовта, Желанието и Светлината, за да проявите вида партньорство, който искате да призовете във вашата Вселена.

Космически съвет: Ангажиментът също може да ви освободи

Дева 23 август – 22 септем.

Когато се доверим на закона за божественото време, ние вярваме, че всичко се случва в точния момент, в който трябва. Нито минута по-рано, нито минута по-късно. Така че оценявайте радостта и красотата, които ви заобикалят, докато благодарите за всичко това.

Космически съвет: Изберете радостта

Везни 23 септем. – 23 октом.

Има моменти в живота ни, когато се чувстваме сякаш плуваме срещу течението. Сякаш нашите мечти и желания се разсейват и изчезват в дупка, оставяйки ни да се изправим срещу празнотата вътре. Хубавото е, че сега не е такъв момент в живота ти, Везни. Магията е в ход, потвърждавайки, че възможността за това, което можете да създадете, е безкрайна. Така че, бъдете наясно с възможностите, които ви се предлагат, дори ако изглеждат малко по-различни от това, което сте си представяли. Колкото по-отворени сте в този момент, толкова повече пространство ще създадете за благословии, които да се излеят изобилно във вашата чаша.

Космически съвет: Бъдете отворени.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Но какво причинява повече болка, Скорпион? Промяната или вашата съпротива срещу това, което се случва във вашата Вселена? Нещо ни подсказва, че знаеш отговора на това. Когато става въпрос за вашите междуличностни отношения, вие сте напътствани да практикувате търпение. Да се ​​поставиш на мястото на другия за момент. Истината е, че всеки има своите проблеми, с които трябва да се справи. Въпреки това, с дарбата на любящото съзнание, ще можете да намерите лесно решение.

Космически съвет: Поставете се на мястото на другия за промяна.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Лесно е да обвиняваме обстоятелствата си за това къде се намираме и така наречените препятствия, пред които сме изправени. Знаете ли какво изисква огромно търпение? Сканиране на вътрешния свят и разпознаване на моделите, които ни пречат да осъзнаем силата и потенциала си. Хубавото е, че няма нищо, което да не можете да трансмутирате с дарбата на любящото осъзнаване.

Космически съвет: Сканирайте вътрешния свят и разпознайте моделите, които ви пречат да осъзнаете силата и потенциала си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако всичко остане в застой, нищо няма да помръдне. Ако нищо не се движи, нямаше да бъдем предизвикани да растем по различен начин и да излезем от зоните си на комфорт. И така, приемете така наречените предизвикателства като неразделна част от вашето обучение тук в земното училище. Способността ви да приемате доброто и лошото ще ви позволи да промените това, което трябва да се промени във вяшия вътрешен свят.

Космически съвет: Осъзнаването е суперсила.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Приемете къде се намирате и това, което Вселената ви показва. Имате силата да промените съдбете си, като изтръгнете плевелите от градината си, като любезно се сбогувате с това, което вече не е в съответствие с вас и вашият живот. Само напомняне: светлината, която си представяте в края на тунела, е реална и чака да ви обгърне с топлината си.

Космически съвет: Знаете какво е изпълнило целта си и вече не е за вас. Пусни го с любов.

Риби 19 февр. – 20 март

Когато се доверим на закона за божественото време, ние вярваме, че всичко се случва в точния момент, в който трябва. Нито минута по-рано, нито минута по-късно. Така че оценявайте радостта и красотата, които ви заобикалят, докато благодарите за всичко това.

Космически съвет: Изберете радостта

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 25.07.2023

на горе