астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 19 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Това е идеалният момент да започнете нещо ново. Това се отнася, както за спортуване, така и за развиване на ново хоби и стартиране на нов проект. Звездите ви напомнят: няма да имате по-добро време.

infomax-logo-50-15-HW След 11 дни! Спасиха котака Чърчил от развалините на къща, ударена от руска ракета

Уникално вкусни палачинки от тиквички с чеснов сос

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Изведнъж внезапно забелязвате, че за първи път сте опитали нещо и се е получило много добре! Пишете, рисувайте, пейте, танцувайте…позволете на талантите си да се разгърнат! Доставете си удоволствието да правите това, което искате.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не бягайте от любовта. Именно това чувство ще ви помогне да разперите крила и ще ви даде сила дори когато изглежда, че светът е изгубил цветове. Справете се с безпокойството и стреса и ще получите вдъхновение за нови постижения.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Не се опитвайте да се хванете за нещо, което вече е надживяло себе си и трябва да си отиде. Това, което изглежда като задънена улица и безнадеждност, не трябва да се пренася в бъдещето.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Защо никога не ви остава време за никого и за нищо? Животът ви не е толкова натоварен, че всеки път, когато откажете да се срещнете с приятели, отлагате пътуване и т.н. Може би трябва сериозно да преразгледате подхода си към планирането.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: За да получите нещо, трябва да дадете. Това е законът на живота и, уви, няма измъкване от него. Следователно, ако искате промяна, трябва да изтриете нещо от живота си, да кажете сбогом на някого или нещо и да продължите напред. Това ви е мечта от дълго време, нали?

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако не разбирате сигналите на Вселената, послушайте себе си. Може би трябва да спрете да говорите с хората, с които общувате по задължение, да вършите работата, която не обичате, и да се откажете от желанията си. Помислете кое е най-доброто за вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Основното нещо за вас е да не преминавате границата и да не прескачате от първото състояние във второто. Изглежда, че сте на ръба в момента. Това означава, че е време да си вземете почивка, да излезете извън града и да се насладите на прелестите на живота, забравяйки за работните задачи.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Време е да приемете истината, че любовта управлява света. Без любов към работата си няма да постигнете висоти, а без любов към ближния няма да можете да изградите силно семейство. Това чувство стопля сърцето ви. Не забравяйте за основните житейски ценности.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Никой не е перфектен, дори вие, и това прави всеки от нас специален и уникален. Затова не се разстройвайте поради неуспехите. Всичко ще си дойде с времето. Сега можете да работите върху изясняването на допуснатите грешки.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Бъдете готови да поемете някои рискове. Този ден ви дава възможност да се докажете като най-дръзката и ярка личност. Способността ви да поемате инициативата в този момент ще ви бъде полезна.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Когато давате много от любовта си на хората около вас, съвсем естествено е да очаквате и да получите. Направете си услуга и артикулирайте нуждите си пред тях. Понякога трябва да кажете на другите за вашите желания, а не просто да ги изпълните.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Навлизате в период на стабилност и време на ангажираност. Време за събуждане до някой, който ви кара да се чувствате видени и чути. Също така звездите ви съветват да обърнете, днес не само на личния живот, но и на работните дела. Има задачи, които трябва да се свършат спешно.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 19 юли 2023

на горе