астрологичен съвет за 23 април 2023

Астрологичен съвет за 19 април 2023

Съвет за 19 април 2023: Понякога правилните хора наоколо могат да ви отведат там, където никога не бихте отишли ​​сами. Обградете се с такива личности. И се възползвайте от този рядък шанс.   

Астрологичен съвет за 19 април 2023

infomax-logo-50-15-HW Откриха статуетка на древногръцкия бог Ерос, яздещ делфин

Как да носим блейзър – 6 пролетни предложения

Петър Дънов за Слънцето и смисъла на слънчевата активност (магнитните бури)

Кафе с лимон-полезно ли е?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Отделете време за духовно развитие и личностно израстване. Работете върху концентрацията си. За да направите това, можете да посветите един ден на медитация или да отидете сред природата. Научете това, което отдавна сте искали, но все не намирате време. Погледнете внимателно света около вас, може да получите важни знаци.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Поемате пълна отговорност за решенията си и да не я прехвърляте на някой друг. Това е вашият живот и ще бъде по-добре, ако държите юздите на колесницата на собствената си съдба. Нека целите, които си поставяте да са малко по-високи, по-духовни и по-красиви от представата ви.

Близнаци 21 май – 21 юни

Бъдете внимателни към мислите си, защото негативните мисли и емоции, родени днес, могат да растат и да се развият до колосален мащаб. Това е ден за спокойно общуване в кръга на хора, които харесвате – семейство или близки приятели.

Рак 22 юни – 22 юли

Осъзнаването на вашата цел ще ви помогне да излезете от състоянието на заблуда. Не позволявайте на депресивните мисли да завладеят емоциите ви. Бъдете нащрек, ако има желание да бъдете невидими. Това също са сигнали, че сте загубили вяра в себе си и сте загубили връзка с онази божествена искра, която е във всеки човек.

Лъв 23 юли – 22 август

Днес е подходящо време да обмислите талантите си. За да се превърне вашата дарба в проявен талант, трябва да работите упорито върху нея. И днес е най-лесният начин да го направите. Не се страхувайте и направете първите стъпки. Енергиите на деня ще вдъхновяват да покажете дарбата си – вслушайте се в желанията, мечтите си.

Дева 23 август – 22 септем.

Страхотен ден за всякакви начинания – можете спокойно да си намерите работа, да се преместите в нова къща, да отидете на пътуване. Следете мислите си и какво говорите – тези думи и мисли ще станат основа. Нека бъде солидна и оптимистична.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Веднага щом съсредоточите усилията да задържите нещо, което трябва да си тръгне от вас, ще загубите нещо ново, което бихте могли да спечелите. Използвайте възможността днес да допуснете нова енергия, събития, хора в живота си. Доверете на Вселената и приемете с благодарност всички новости.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Ако напоследък отричате конструктивният диалог и това много ви наранява. Ако не намирате решение на основните проблеми, нещо много нетипично за вас, това може да ви накара да се тревожите. А, необходимо ли е всичко това? Вие можете да бъдете обективни. И знаете как да не се отказвате. Дори и някой да играе по нервите ви.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Не винаги можем да повлияем на някои обстоятелства, но винаги можем да променим отношението си към тях. Днес трябва да блеснете, още от сутринта се заредете с подходящо настроение. Нека в живота ви има повече радост, повече оптимизъм и доброта. Тогава, уверяват звездите, ще постигнете невероятен успех.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Не се опитвайте да контролирате другите как да реагират към вас. Това, което наистина можете да контролирате, е вашият отговор на техните действия. Имайте предвид тази мисъл и действайте според нея. Не се ръководете от мислите, чувствата и очакванията на другите хора – правете това, което сметнете за добре.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Няма смисъл да се задълбочавате в миналото. Независимо от всичко, трябва да преосмислите подхода си към настоящата ситуация. Звездите ви подсказват, че ви очаква прераждане. Само не забравяйте, че всичко освен любовта е илюзия.

Риби 19 февр. – 20 март

Всички имаме собствен език на любовта. Въпреки, че е прекрасно да гледате обекта на вашето обожание отново и отново, не винаги е възможно да предадете на човек колко важен е той за вас. Звездите ви насърчават да мислите за още начини за изразяване на вашите мисли и чувства.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 19 април 2023

на горе