Астрологичен съвет за 17 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 18 декември
Астрология

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 17 декември 2022: Небесните тела благоприятстват всички, които ще се стремят към развитие и самоусъвършенстване.

Дневен хороскоп за 17 декември 2022

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

5 трика за щастливи празници

Астрологичен съвет за 17 декември 2022

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 17 декември

Вие живеете само с един процент от потенциала си. Предстои ви много работа, за да анализирате възможностите си. Звездите ви призовават незабавно да се заемете със себепознание и да овладеете дарбите, които са ви дадени още при раждането ви.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 17 декември

Има моменти в живота ви, в които се чувстваме блокирани. Но всъщност, трудностите в живота ни не идват случайно, а целият опит, който получавате, е част от божествения план и ви помага да се развивате духовно. Затова използвайте проблема си като възможност за растеж.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Понякога релаксацията изглежда като пълна вана с пяна и етерични масла. Понякога изглежда като чаша вино в едната ръка и любима книга в другата. Няма правилен или грешен начин за възстановяване. Вие правите това, което смятате за необходимо за вас, Близнаци. Не забравяйте, от време на време, да се дистанцирате от шума на външния свят.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 РАК

Имате ли чувството, че понякога крещите в празното, че никой не чува вашите надежди и молитви. Но това далеч не е така. Първо дишайте дълбоко. Второ, отстъпете една крачка назад от хаоса, за да съберете сили и след това да се справите с всички трудности. Не забравяйте, че можете да създавате чудеса, ако вярвате в себе си.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 ЛЪВ

Звездите ви призовават да загърбите любимите си маратонки и да тренирате на йога постелка. Ако категорично не искате да си стоите вкъщи, отидете в парка и се разходете. Кой знае, може да срещнете очите на сладък съсед, който току-що се е нанесъл около вас.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 ДЕВА

Деви, вие сте надарени с много способности. Звездите ви съветват да използвате духовното си „зрение“ за добро. Не забравяйте, че ще бъде лесно да се съмнявате в собствената си сила, като се има предвид, че живеем в свят, който цени логиката повече от всичко друго. С времето ще се научите да се доверявате на виденията си.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 ВЕЗНИ

Вие сте добри в ролята на миротворец и разрешаването на чужди проблеми. Но какво се случва, когато става въпрос за вашите собствени проблеми? Днес звездите ви напомнят, че егоистичните действия няма да помогнат нито на вас, нито на околните. По-добре помислете как можете да се помирите със себе си. Повярвайте, това ще ви помогне да възстановите хармонията в личния си живот.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 СКОРПИОН

Имаше време, когато си мислехте, че само вашия път може да се нарече правилен. Но последните събития промениха всичко. Разбрахте, че не става дума, само за съгласие или несъгласие с методите на други хора. Основното нещо е да ги слушате и чувате. Това ще отвори ума ви за безкрайни възможности.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

Това, че животът на земята е синоним на изпитания и премеждия, не е нищо ново за вас, Стрелци. Но ако събудите духовното си зрение и погледнете отвъд хаоса, ще откриете, че в дъното на всичко има ред. Това е вашият шанс да прозрете истината, да разберете по-висшата цел зад всичко, което се случва в живота ви.

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 КОЗИРОГ

Пречките не бива да ви карат да се примиряваме с обстоятелствата и да спрете, да преследвате мечтите си. Така че, променете малко подхода си. Започнете с почистване на вашето физическо пространство. Може да изглежда контраинтуитивно, но е важно да се отървете от излишните неща. Не забравяйте, че целта е да влезете в пространство, което насърчава притока на идеи!

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Вие не сте жертва и никога не сте били. Хванете здраво юздите на живота и осъзнайте колко много още трябва да направите. Не позволявайте на временните трудности да ви накарат да се откажете от целите си – можете да го направите!

Астрологичен съвет за 17 декември 2022 РИБИ

Риби, домът ни не е там, където сме родени, а там, където се чувстваме комфортно и безопасно. Някои пътуват по света през целия си живот, опитвайки се да намерят това кътче. Ако не харесвате мястото си на живеене, винаги можете да се преместите. Всичко, което ви ограничава, са вашите мисли.

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

Tagged , ,
на горе