астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 13 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Животът е твърде кратък, за да го пропиляваме за „ако“ и „но“. Не забравяйте, че не е нужно да се тревожите за неизвестното. Просто направете своя ход и оставете останалото на Вселената.

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

infomax-logo-50-15-HW 3-годишната Вихра и 77-годишният Васил Чардаклиев тръгват по стъпките на Апостола

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: защо искате всичко да е точно по определен начин? Ако това е така, защото може би винаги сте били този, който е отстъпвал, тогава си напомнете, че този период е приключил. Направете промени в живота си, ако изпитвате такава потребност.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес ще бъдете искрени и ще усетите как щастието струи във вас, от всичко, което вече сте постигнали, макар и отдавна. Вероятни са някои неочаквани, но щастливи събития. Бъдете готови за неочакваното.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: необходимо е да се намери баланс. Измъкнете се от суматохата и посветете времето си на спокойствие и релакс. Това ще ви накара да се почувствате добре. Отделете време за водене на дневник. Когато трябва да вземете решение, направете пауза.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: погрижи се за себе си. Търсете скритите благословии в несъвършенствата, не пренебрегвайте предложенията за помощ. Опитайте се да се отървете от вродената си нужда да правите всичко на най-високо ниво. Понякога нещата не се нуждаят от корекция или промяна, те просто трябва да бъдат оставени такива, каквито са.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: вярата в мечтите и уменията ви е прекият път към просперитета. Бъдете нежни със себе си, почувствайте емоциите си и ги оставете да текат без осъждане или срам. Изразете мислите си, визуализирайте. Оставете магията да се случи.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: ако искате всеки ден да е празник, трябва да се освободите от всичко, което ви тежи. Съсредоточете се върху нещата, които ви доставят удоволствие, не се опитвайте да правите това, което ви е насаждано с години.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: време е за почивка, Везни. Срещнете се с приятели или прекарайте време у дома, гледайки любимия си филм или четейки нова книга. Не е необходимо да контролирате този ден. Нека всичко върви по своя път.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: имате способността да създадете живота на мечтите си. Да, това ще изисква известно усилие от ваша страна. Не забравяйте, че не бива да се отказвате, да стигнете до мястото, където трябва да бъдете.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: има толкова много неща, които озаряват душата ви, но твърде ли сте заети, за да отделите време за важните неща? И наистина ли сте заети или не знаете къде да инвестирате времето си? Позволете си го, като захвърлите цялата допълнителна работа, с която сте се натоварили.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: кога за последно направихте нещо за себе си? Вие сте на нов етап от живота си, много неща може да са необичайни за вас. И това е добре. Няма нужда да се опитвате да върнете всичко в рамките. Вашето време настъпи.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: най-големите радости настъпват, когато решите да действате в тази посока. Предприемете ги! Денят ще е наситен емоционално. Намерете време за физически упражнения, тогава хармонията ще бъде пълна и градивна.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: време е да простите. Благодарете за опита, който имате. Опитайте се да излезете на големия път днес и оставете божествените сили да ви помогнат да преодолеете всичко, което ви се изпречи. Очакват ви добри времена. И скоростта, с която идват, зависи пряко от способността ви да се откажете от очакванията.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 13 юли 2023

на горе