Астрологичен съвет за 10 януари 2023 към всяка зодия

съвет за 15 януари 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 10 януари 2023: Ако искате отношенията ви с партньора ви да са хармонични и щастливи, контролирайте критиките си.

Седмичен хороскоп 9-15 януари 2023

“Златна седмица” 9.01-15.01: ще донесе ЩАСТИЕ в живота на шест зодии

Дневен хороскоп за 10 януари 2023

Любовен хороскоп за 10 януари 2023

Той ще бъде възхитен: 7 упражнения, които ще ви помогнат да станете богиня в леглото

Чаровни ли сте: 3 лесни стъпки да излъчваме чар

Малка черна рокля – лукс за всеки

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Астрологичен съвет за 10 януари 2023

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 ОВЕН

съвет за 10 януари 2023

Ако сте в конфликт между правилното и лесното, изберете първото. Застъпничеството е част от вашата мисия днес. Може би ще срещнете известна съпротива. Но се докоснете до воинския си дух и се пригответе да продължите напред.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

съвет за 10 януари 2023

Ако имате твърде много неща за вършене и нямате представа как ще изпълните задачите, направете си услуга и си подредете приоритетите. Съсредоточете се върху това, което трябва да се направи точно сега. Концентрирайте цялото си внимание в това.

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 БЛИЗНАЦИ

Днес сте предразположени да изследвате отвъд воала, да четете езика на звездите, да общувате с вашите духовни водачи, да правите планове за следващата година, да използвате магия и да четете мисли. Но магията ще се отвори само за тези, които са готови да се откажат от логиката за известно време.

Съвет за зодия РАК

Ако натоварващите отношения и връзки превръщат живота ви в драма, трябва да дефинирате здравословни граници, да се съсредоточите върху това, което ви носи радост и да се грижите за себе си. Визуализирайте най-добрия си живот и го продължете.

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 ЛЪВ

Когато действате от името на егото, възприемате всеки, който срещнете, като потенциална заплаха. Винаги има някой друг с „по-добра работа“, „желан партньор в живота“, „по-красива кола“ и живот, който изглежда външно по-добре. Не забравяйте, че никога не можете да живеете живота на някой друг. Отнасяйте се към всяка среща днес като към нова възможност.

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 ДЕВА

Ако се опитвате да разберете нещата с цената на отказ от това как се чувствате, то тогава открития и честен разговор и директните въпроси ще ви помогнат да получите яснотата, която търсите в момента.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Наистина ли искате да гледате какво се случва отстрани, когато можете да влезете веднага и да станете активен участник в играта? Направете си услуга и изхвърлете съмнението от себе си. И накрая, започнете да разпознавате вътрешната си сила и се стремете към това, което сърцето ви наистина желае.

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 СКОРПИОН   

Ако една оферта изглежда обещаваща, тогава вероятно е така. Но винаги бъдете с едно наум. Не бързайте с решенията и се уверете, че това, което ви се предлага, отговаря на това, което търсите в момента. Между другото, не се страхувайте да преговаряте за това, което искате.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Представете си най-добрия възможен сценарий и повярвайте, че светът е с вас. Разбира се, не всичко е перфектно. Но силата на комуникацията и способността да говорите за това, което се случва в душата ви, могат да преместят планини.

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 КОЗИРОГ

Превърнете знанията си в мъдрост, докато вървите напред. Готови ли сте за предизвикателствата, които ви предстоят? За тези от вас, които са в процес на вдъхновяване на промяна на колективно ниво, напомняме, че ще се сблъскате с опозиция и това е нормално. Когато се съмнявате, правете това, което е правилно, а не това, което е лесно.

Астрологичен съвет за 10 януари 2023 ВОДОЛЕЙ

Днес ще трябва да се сблъскате с промяна. Запомнете: унищожаването на това, което вече не ви помага, е нормален процес. Светът непрекъснато се променя и вие също трябва да се променяте, за да бъдете в синхрон с околната среда.

Съвет за зодия РИБИ

Направете си услуга и спрете да мислите за миналото. Вие сте собственият си източник на радост и блаженство. Ти си този, който ще се спаси. Внесете повече лекота и яркост в емоциите, ако животът ви е потънал в рутина.

Николай II оцелява по чудо на Богоявление

Акустични панели URSA – звуков комфорт с неизмерими здравословни резултати

Tagged , ,
на горе