Пухкави Кифли с пълнеж от Тиква: истинско удоволствие за сетивата
Ето как да приготвите пухкави кифли с пънеж оттиква Изсипете суха мая в топла вода и оставете за 5 минути, за да се разтвори маята. Разбийте 2 яйца в дълбока…
Ето как да приготвите пухкави кифли с пънеж оттиква Изсипете суха мая в топла вода и оставете за 5 минути, за да се разтвори маята. Разбийте 2 яйца в дълбока…
Ето как да приготвите тези разкошни домашни маслени сладки Рози Смесете изварата с бялата и ваниловата захар. В купа добавете масло, което предварително извадите от хладилника, за да омекне или…
Рецепта за салата-предястие в едно Ето как, стъпка по стъпка, ще си приготвим салата-предястие… Вземаме си дълбока, по-голяма, купа и започваме… Измиваме добре марулята и я нарязваме на по-едри ленти….
Начин на приготвяне на домашни ябълкови сладки: Започнете приготвянто, като разбиете яйцата. В купа разбийте яйцата, добавете към тях захарта и разбийте всичко с миксер до бяла твърда пяна, след…
Рецепта за сочен ябълков сладкиш Като първа стъпка в изпълнението на тази рецепта ще започнем с подготовката на ябълките за изкусителния сочен ябълков сладкиш. Трябва ги измием много добре, защото…
Да започваме да готвим… Вземаме 5-те яйца, поставяме ги в подходящ и заливаме с вода. Поставяме съда на слаб огън. След като водата заври, оставяме яйцата да се варят 10…
Стъпки за приготвяне на торта „Зебра“ без брашно: В чаша смесете желатина с 50 мл мляко и оставете за известно време да набъбне. В друга купа смесете крема сиренето, заквасената…
Как да приготвите бонбони от тиква: Обелете тиквата и я нарежете на парчета. Сложете кубчетата тиква в тенджера и налейте вода, за да покрие напълно тиквата. Щом заври, намалете котлона…
Стъпки за приготвяне на мариновани тиквички в буркани: Първо трябва да измиете добре тиквичките под течаща вода и да отрежете опашките. След това трябва да нарежете тиквичките по любимия си…
Начин на приготвяне мариновано зеле: Първо, трябва да нарежете зелето. За по-удобно го разрежете на четири части и го накълцайте на ситно с остър нож. След това прехвърлете нарязаното зеле…