Любов и партньорство

Kакво очакват от вас в леглото мъжете според възрастта си

 

Много жени са сигурни, че всички мъже в леглото „се нуждаят от едно и също нещо“, но наистина ли е така.

 

Пиков порив за ласки в леглото : 20-30

 

Мъжете на тази възраст не са особено придирчиви и активно сменят партньорите, количеството замества качеството. Това е време на експерименти, новости, натрупване на опит и укрепване на самочувствието на мъжа. За да „закачите“ млад мъж, обърнете възможно най -много внимание на спонтанността, мистерията, научете се да изненадвате! Разбира се, трябва да овладеете „техническите“ умения – да се научите как да правите еротичен масаж, да овладеете техниките на орална любов .

И на този еротичен фон – не забравяйте да го похвалите. За всичко. За цветя, за нежната или страстна любов . Възхищавайте се на широките му рамене или умни очи, размерът. Мъжете се нуждаят от похвали и комплименти също толкова, колкото и жените.

 

Време за „избирателност“: 30-45 години

 

През този период самата любов в леглото престава да бъде тема номер 1. Житейските цели и приоритети излиза на преден план. Интелектуалният потенциал се оценява и способността да се носи не само къса пола, но и елегантен бизнес костюм.

Важно е да сте не само привлекателни, но и искрени. Опитайте се да станете приятел на мъжа. Не да го променяте и превъзпитавате, а да разбирате и приемате. По това време обикновено мъжът вече разбира какво иска от живота и от жената. Просто трябва да го чуете и да му дадете това, от което се нуждае.

На този етап в леглото вече съществува определен развит вкус, така че жената да може да натисне „копчетата“ за чувственост, които „стартират“ „еротичния двигател“ на партньора. Няма универсален метод, подходящ за всеки мъж: за някой това е позиция отзад, за някой наличието на чорапи и обувки на партньорката, това може да бъде провокативен флирт или скромна нежност, може би миризма на парфюм. За да се поддържа качествена връзка, всяка жена трябва да притежава този индивидуален „любовен пакет“ изцяло.

Този период се характеризира със зрялост, но има свои проблеми. Много двойки търсят помощ на този етап. Често двойката започва втория си меден месец.

 

След 45 – когато сексуалната активност започне да намалява

Тук е необходимо да се създадат най -благоприятните условия за  активността в леглото. Мъжът трябва да поддържа общото си здравословно състояние на ниво, тъй като при заболявания потентната функция губи своята актуалност. Не трябва да има дълги прекъсвания в половия живот. Възможно и необходимо е да се добави все повече интимност към интимността, компенсирайки намаляването на страстта. Това може да бъде например поглед очи в очи по време на орална любов. След 45 сексуалната функция на мъжа започва да избледнява. Не всички мъже са психологически подготвени да приемат нормалния спад в потентността. Важно е да създадете правилните асоциации в партньора си. Дайте възможност на вашия герой да бъде герой. Не се превръщайте в ругаеща или тъжна майка. Внимавайте. Научете се да се наслаждавате на живота. По този начин ще направите себе си, него и вашия съюз по -щастливи.

Tagged , , , , ,
на горе