Визуален тест: Кой е вашият най-голям страх в любовта

Визуален тест: Кой е вашият най-голям страх в любовта
Психология

Визуален тест: Кой е вашият най-голям страх в любовта

Може дори да не осъзнавате, че имате определени страхове в любовта и връзките, които са дълбоко вкоренени в подсъзнанието ви. Идентифицирането на тези опасения, обаче, е от решаващо значение за установяването на здравословна, силна и щастлива романтична любов.

Разгледайте това изображение – какво видяхте първо?

вашият най-голям страх в любовта - тест

Отговори на теста

Лице на мъж

Ако сте видели лице на мъж, най-големият ви страх в любовта е страхът от неизвестното.

Лесно е да се страхуваме от това, което не знаем. Любовта, с всичките си неочаквани обрати, ви ужасява. Няма нищо по-лошо от това да се отвориш към друг човек, без да си сигурен дали ще ти отвърнат.

Трябва обаче да се изправите пред този страх, ако дълбоката връзка е важна за вас. Всички се страхуват от непознатото, но ако го избягвате постоянно, можете да загубите възможността да изпитате истински всичко, което животът може да предложи.

Жена с книга

Ако първо сте видели жена с книга, най-големият ви страх в любовта е да загубите себе си в другия  човек.

Обичате чувството да бъдете влюбени, да се свържете с някой близък до сърцето си. Но вие също се страхувате от това, защото се влюбвате безумно и дълбоко. Чувствате се като изгубени във връзката и в човека до вас и не искате това да се случи.

Имайте предвид, че това е нещо, от което много хора се страхуват! За щастие, когато узряваме и преминаваме от една връзка в друга, ние се учим от грешките и се развиваме като личност. Самочувствието нараства с зрялост и е трудно да го загубите. Освен това човек, достоен за вашата любов, ще иска да ви види в цялата ви слава, а не как се криете в неговата сянка.

Мъж с качулка

Ако сте видели първо човека с качулката, най-големият ви страх в любовта е да покажете на партньора си тъмната си страна.

Всички мислят, че сте сладки и любвеобилни, забавни и мили, защото сте такива. Можете обаче да бъдете изтощени от поддържането на положителен образ през цялото време и отнема време, за да освободите напрежението, преди да можете да се върнете във форма и да се свържете отново с хората. Страхувате се, че във връзка няма да скриете негативните аспекти на природата си, които не харесвате.

Прави сте. Когато създавате здравословна връзка с друг човек, не можете да се скриете. Естествено, партньорът, когото обичате, ще види другата страна на вашата личност, но ако той ви обича, ще приеме всичко и ще ви обича с предимствата и недостатъците.

Жена в далечината

Ако видите жена в далечината, най-големият ви страх е, че никога няма да намерите любов.

Самотата е като нож за вас и провалената ви връзка ви кара да осъзнаете, че въпреки че любовта съществува, може никога да не я срещнете.

Истината е, че ако искате любов, ще я намерите. Отворете сърцето си за света и много хубави неща ще ви се случат. Опитайте се да избягвате самоограничаването и не губете доверие в себе си. Невероятни сте и ще бъдете много по-щастливи с този, когото обичате и който ви отвръща със същото.

Tagged , , , ,
на горе