Мъжки тайни които разкриват много неща
Любов и партньорство

Мъжки тайни, които разкриват много неща

Мъжете не са особено отворени в общуването, те пазят много неща вътре в себе си, така че доста пъти е невъзможно да разберете какво чувства към вас този или онзи представител на силния пол. Така че, ако изведнъж вашият партньор стане по-мълчалив и затворен, вероятно се чудите защо. Затова днес ще разбулим някои мъжки тайни, които изясняват много неща.

 Мъжът не напуска жената, ако се чувства добре с нея

Ако чувства добре някоя жена, ако я харесва и нейната компания му е приятна, той няма да я изостави. Всякакви възможни обяснения и измислени причини ще са просто най-обикновена лъжа, с която мъжът се опитва да скрие своето малодушие. Ето защо, когато той твърди, че чувствата му са силни, че му е добре така, но все пак си тръгва, с нелепото обяснение, че не е достоен за нея, например, това е чиста лъжа.

Така че, ако искате да задържите любимия си, създайте правилното настроение у дома и между вас двамата, така че и през ум да не му мине да си тръгне. Ако му е комфортно с вас, той няма да отиде никъде. В противен случай, просто ще намери някого, с когото се чувства наистина щастлив.

Мъжете усещат, когато някой се опитва да ги манипулира

Силният и самоуверен мъж никога няма да позволи на дама да го манипулира. Въпреки че по отношение на жената, която обича, той може да направи известни изключения, като й позволи повече от останалите. Но дори и тогава това е само временно. Затова, ако се чувствате тщеславни от факта, че отдавна успешно манипулирате мъжът до вас, знайте, че това не означава нищо повече от това, че той доброволно се е съгласил на подобно нещо.

И сега цялата отговорност лежи на вашите рамене и той може да се отпусне, само когато се преструва, че е съгласен с вашите капризи. Но ако натиснете още малко и поискате нещо повече, това няма да доведе до нищо добро. Ако мъжете са под натиск и се изисква твърде много от тях, незабавно се задейства тяхната защитна реакция.

Мъжете забелязват подробностите, макар и да не говорят за тях

Представителите на силния пол са в състояние да забележат и най-дребните подробности, най-малките промени във външния вид на жената, която не е безразлична към тях. Те просто не придават голямо значение на тези малки неща и следователно не говорят за тях. Затова не бива да се сърдите на любимия човек, ако той не е изразил възторг за току-що изскубаните ви вежди, например.

Tagged , , , , , ,
на горе