Заслужаваш да си щастлива: 10 начина за привличане на любовта

10 начина за привличане на любовта
Любов и партньорство

Заслужаваш да си щастлива: 10 начина за привличане на любовта

Съществуват много съвети за това как да привлечем любов в живота си. Но днес ще обърнем специално внимание на 10 от тях, които са определяни като „най-работещи“. Ако сте сами и силно желаете да промените това, непременно използвайте някои от тях и намерете щастието. Защото го заслужавате.

Мандаринова патица

Тя е  един от фън шуй талисманите, който помагат за привличане и задържане на любовта. В природата мандариновите патици се слепват и летят по двойки. Те се грижат един за друг, което е символично само по себе си. Китайците вярват, че ако поставите няколко керамични мандаринови патици в дома си , това ще ви помогне да привлечете дългоочакваната любов.

Убедете себе си

Позитивното мислене е полезно – много психолози на това мнение. За да привлечете любов към себе си, убедете се, че тя скоро ще ви посети, използвайки утвържденията „Аз излъчвам любов“, „Аз давам и получавам любов“ и други подобни .

Подновете гардероба с червени аксесоари

Друг начин да ви помогне да пуснете любовта в живота си е да пазарувате – възбуждащо червено бельо или нещо подобно, но не забравяйте за червения цвят, защото това е цветът на любовта и страстта. От друга страна шопинга ви помага да забравите за проблемите и носи положително отношение в живота ви. И е една от предпоставките за щастие в любовта.

Танцувайте

Музиката може значително да повлияе върху физическото и психологическото състояние на човека. Искате ли да срещнете любовта си възможно най-скоро? Можете не само да слушате латиноамериканска музика, но и да й танцувате – по този начин имате по-голям шанс скоро да срещнете любовта.

Почистване и пренареждане

Пренаредете мебелите у дома, направете генерално почистване, отървете се от старите ненужни неща, така че всичко да блести. В края на краищата боклукът е отрицателна енергия, която пречи на любовта да дойде в дома ви. И още една подробност: правете почистването в добро настроение. Ако се чувствате зле, развеселете се преди почистване или го отложете, докато се върнете към нормалното си състояние.

Омекотете острите ъгли

Отново се обръщаме към изкуството на фън шуй. Експертите препоръчват да заложите изглаждане на острите ъгли във вашия апартамент, както и, ако е възможно, пълното скриване на предмети с остри ъгли от полезрението. Заложете предимно на овални и кръгли предмети във вашия интериор. И се отървете от кактусите – те не дават на любовта да се настани във вашия дом и в сърцето ви.

Опишете своя идеал

Вземете лист хартия и химикалка и опишете идеалния за вас мъж – какъв трябва да бъде той. Опитайте се да го опишете възможно най-подробно. Колкото по-подробен е образът, толкова повече шансове ще имате да срещнете човек като него.

Засадете цвете

Можете също така да привлечете любовта с цветя. Садете и отглеждайте теменужки у дома – те ще ви помогнат в любовта. Както и всякакви други цветя.

Кулинарни творения

Този метод, който помага за бързо намиране на любов, е изпитан във времето. Но, ако ще го използвате, трябва или да забравите за диетата за известно време.

Станете рано в сряда, петък или събота сутринта и изпечете баница. Докато я приготвяте, помислете, че сте готови да срещнете любовта си скоро. Рецептата и пълнежът не са важни, основното е да изядете цялата баница в рамките на 24 часа. Колкото по-голямо е това кулинарно творение, между другото, толкова по-добре.

Любовен камък

Има един камък с много имена (Рутилов кварц, Стрелите на Купидон, Венерина коса и др.), който помага много в любовта. Според легендата, Венера, богинята на любовта, загубила кичур от русите си коси, докато плувала в чисто планинско езеро. Водата в езерото замръзнала, превръщайки се в лед и след това в скален кристал, който запазил косата на богинята. Този камък се е превърнал в силен талисман за тези, които искат бързо да срещнат любовта.

Tagged , , ,
на горе