дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 14.09.2021 вторник

Овен

 

Почувствайте доброто влияние на много положителната Луна от приятелския знак Стрелец през по-голямата част от деня. Тя ви зарежда с енергия и ви прави адаптивни към околната среда и всякакви ситуации. Днес амбицията е на много високо ниво и можете да се стремите към високи постижения в работата.

Телец

 

Присъствието на Юпитер и Сатурн е от голямо значение, защото се помещават във вражеския знак Водолей, а това ви стимулира, макар и с трудности, да се посветите успешно на управлението на различни дейности, включително на твърде изискващи спортове. Вие сте зодията, която най-добре умее да навлиза в такива предизвикателства.

Близнаци

 

Средата на септември дойде, а пред вас се отварят всякакви възможности. Ще имате страхотни успехи в работата, но ще можете да разпознавате и оценявате в ежедневието онези, които наистина ви ценят и ви обичат. В семейството ще има и много положителни ситуации, които ще са породени от вашите предвидливи намеси.

Дневен хороскоп за 14.09.2021 вторник

Рак

 

Днес можете да се почувствате по-облекчени по различни теми, които ви притесняваха. Благодарение на вашата бързина на духа, вие сте в състояние да разрешавате деликатни ситуации, възникнали в семейната среда. Доходите ви са в състояние да компенсират разходите и това ви позволява да не се тревожите повече.

Лъв

 

Разположението на планетите е много полезно за вас с Меркурий, който ви дава прекрасна подкрепа. Уран може да „вземе оръжията ви“ и да ви принуждава да играете през по-голямата част от деня в ролята на зрители, а не на водещи – както сте свикнали. Пак ще имате възможност да се проявите.

Дева

 

Днешното небе изглежда малко заплетено, като Нептун продължава своя негативен аспект от вашия вражески знак Риби, и носи чести изблици на нервност. От друга страна Слънцето продължава своята позитивна фаза върху жизнения тонус и върху способността да бъдете работоспособни, енергични и с мисъл за професионалните ви задължения.

Везни

 

Днес ще трябва да следите семейните отношения, където може би ще е необходимо вашето по-усърдно присъствие и определено по-конкретен ежедневен ангажимент. С вашия ентусиазъм, типичната ви способност да включвате хората, дори и най-близките и скъпи за вас, лесно ще хармонизирате атмосферата и така ще помогнете на всички да намерят своето място. Това се отнася и за обстановката на работното ви място.

Дневен хороскоп

Скорпион

 

Слънцето, благоприятно за вас от Дева, влива във вас сила; физическа и умствена пъргавина. Ако все още сте във ваканция или си почивате няколко дни през септември, това условие ще бъде идеално, за да презаредите батериите и да сте готови за есенния маратон, който се задава на хоризонта.

Стрелец

 

Обкръжава ви атмосфера на баланс, радост и доверие. Планетите са се разположили така, че обещават хармоничен ден, в различни области на вашия живот. Използвайте го, за да напреднете най-вече в професионалните дела.

Козирог

 

Астрална конфигурация, която вижда Слънцето в знака на Дева, за да потвърди вашите амбиции и неукротимия дух. Почувствайте влиянието на тази жизненост, за да сте в състояние да защитите по-добре интересите си в личните дела и в професионалната сфера.

Водолей

 

Повишава се нивото на вашето добро настроение, като то се разширява в обкръжението на членовете в семейството, приятелите и колегите. Вие сте готови да видите чашата наполовина пълна. Строгите работни ангажименти не ви позволяват да се посветите на грижите за тялото си, както бихте искали. За момента може би е подходящо да се следват културни и артистични интереси, за да се възстанови благоразположението ви.

Риба

 

Това е вълшебен момент за вас, защото разположението на планетите ви нарежда сред най-щастливите знаци на момента. Луната, небесен защитник, засилва очарованието ви, като ви зарежда със сексапил. Сякаш това не ви е достатъчно, и получавате способността да се справяте с най-различни обстоятелства.

Tagged , , , , , , ,
на горе