Дневен хороскоп за 9.07.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 9.07.2021 петък

Овен

Луди разходи за Овена в посока битови покупки и ремонти. Всички ще са ентусиазирани с изключение на портфейла ви. Опитайте да компенсирате в работата. С добро настроение и добри идеи, спечелете суми, които ще покрият разходите.

Телец

Днес работите с добри темпове, спестявайки време, за да се приберете възможно най-скоро. Перфектен момент да се приберете рано, да избегнете опашките и да пътувате спокойно и безопасно. Така ще имате една по-дълга петъчна вечер на наслада.

Близнаци

Ще харчите пари. Дори това да звучи като думи казани от врачка, много е вероятно днес да търсите интересни разпродажби. Със сигурност ще има някои неочаквани събития, така че внимавайте да не загубите мобилния си телефон или портфейла ви да не бъде откраднат с кредитните ви карти, докато обикаляте по магазините!

Рак

Уикендът не би могъл да започне по по-добър начин, особено след като у вас се настанило желанието за почивка и много приятели наоколо. Така че, ако сте в зоната за рожден ден, тя ще бъде отпразнувана от вас: на терасата, в градината или във ваканционната вила на бабата.

Лъв

От една страна, нещо или някой, ви насърчава да побързате (но човек като вас не приема заповеди!). От друга страна, необичаен мързел; ефектът от жегата и мързела в петък, които вместо да ви накарат да копнеете, ви карат да се отпуснете още повече. Ако се отдадете на това, рискувате да пропуснете една красива вечер и още по-вълшебен уикенд край морето или езерото.

Дева

Здравословен уикенд край морето или в планината, това са предвижданията, но първо трябва да стигнете до там, като се ангажирате с компанията, която трябва да завърши всичко навреме. В крайна сметка, ще успеете, защото добрите приятели, които се грижат за вас, нямат търпение да прекарате малко свободно време заедно.

Везни

Извънредни разходи за дома или за самостоятелно извършване на професионална дейност, въпреки вчерашните добри резултати откъм финансовото благосъстояние, все още не сте вкусили плодовете му. Така че натоварен и пресилен ден, скъп не само във финансовия аспект, но преди всичко във време и енергия.

Скорпион

Плюсове и минуси в този ден, няма да липсват за Скорпиона. Звездите насърчават празнична атмосфера, кино, изкуство, концерт, красива вече в компания. Денят обаче ще има своите неуспешни начинания, така че трябва да сте готови за това.

Стрелец

Анонимен петък, целият фокусиран върху работата. И по-добре така, защото иначе има изгледи за непрекъснати обрати, недоразумения, усложнения, със значително забавяне върху графика. Финансите също са нагоре-надолу с инвестиции, които са обещаващи, но не дават резултат.

Козирог

Контрастен петък за Козирога. Колкото е строг, контролиращ, навъсен, толкова днес е и сладък, очарователен, способен на нежност. В работата е забранено да се разсейвате. Днес трябва да пиете много вода и да се раздвижите физически, за да изхвърлите натрупаните токсини.

Водолей

На Водолеите също им се случва да бъдат неубедителни и мързеливи. Това ще им се отдава много добре в този ден. Понеже е петък, можете да си го позволите. Останете вкъщи и бъдете интроспективни, помислете за себе си и за делата си, добре ще ви се отрази.

Риби

За да се чувстват добре днес, Рибите трябва да се върнат обратно в морето. Или поне да се разходят далеч от града. Добри новини за търсещите работа, автобиографията ви е прегледана внимателно и сега ви очакват за първо интервю.

Tagged ,
на горе