9 от удивителните уроци на връзките от разстояние
Любов и партньорство

9 от удивителните уроци на връзките от разстояние

Връзките от разстояние могат да бъдат трудни, но те ви учат на много повече, отколкото когато сте заедно. Някои хора са тотално против подобен род отношения. И какво от това, ако не създавате спомени заедно? Има много неща, които научавате, когато сте в подобен тип отношения.

Мария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

Гришо и Лолита – разделени за празниците

Ето и някои от удивителните уроци на връзките от разстояние:

Търпение

Със сигурност ще има дни, в които ще се съмнявате в себе си, в партньора си и дори в цялото съществуване на тази връзка. Но вие сте решили да опитате връзките от разстояние, защото знаете, че вашият партньор си заслужава. С времето отношенията ви ще ви научат на солидно изкуство на търпение. Така можете да се подготвите и за други изпитания на живота, които искат търпение.

Независимост

Често в отношенията сме склонни да ставаме взаимозависими. В някакъв момент губим чувство за себе си и работим в съгласие с партньора си или винаги се облягаме на него. Но какво, ако сте в различни часови зони, той спи, а вие сте на работа? Така ще водите собствените си битки и ще имате истинската независимост.

връзките от разстояние

Истинското значение на любовта

Когато навлезете във връзките от разстояние, наистина няма къде да отидете. Това може да стане след спор или когато ви липсва по-добрата ви половина. В процеса вие правите своя собствена дефиниция на любовта. Любов е, когато той катери планини, за да направи така, че вие да сте добре. Любов е, когато след тежък работен ден се опитваш да изглеждаш най-добре за видео разговора с него. Любов е, когато видиш двойки да танцуват на парти и мислиш само за него. Това са неща, на които могат да научат връзките от разстояние.

Приоритети

Ще има моменти, когато работата ви е по-важна. Може сватбата на приятел да е най-важното нещо, за което мислите. Или планирането на 50-ата годишнина на баща ви не ви оставя да мислите за каквото и да било друго. Но това не означава, че не обичате партньора си. Това са неща, които са краткосрочни, вашата любов е дългосрочна. Опитайте се да не се чувствате прекалено виновни и включете партньора си в нещата колкото можете повече. Връзките от разстояние изискват преценка на важните неща, които трябва да подредите в живота си.

Професионалист в социалните медии

Ще станете професионалист във всяка социална медийна платформа, която ще помогне на вас и вашия партньор да се свържете. Няма значение дали става дума за безплатни разговори в WhatsApp, или преход между Facebook и Skype. Вие можете да прецените коя е най-добрата платформа за това. Връзките от разстояние изискват това усилие, така че трябва да го направите.

връзките от разстояние

Въздържание

Изкуството да живееш живот на монах е недооценено. Въпреки че може да няма много положителни страни, със сигурност ще научите как да се фокусирате върху основния си живот. Несъмнено ще ви липсват нежните моменти между вас, но и за това може да се намери решение.

Защитавайте го

Тъй като партньорът ви не е бил много наоколо, приятелите и семейството ви не знаят много за него. Връзките от разстояние изискват да го спасите от всякакви присъди, затова пазите всички дебати, спорове и несъгласия за себе си. Освен това ще разберете какво е да се подкрепяте един друг, дори и да не сте съгласни с мнението на другия.

Майстор на писане на писма

Тъй като не сте физически там, за да изразите себе си, телефонните разговори могат да бъдат объркващи. Освен това текстовите съобщения могат да бъдат много, много подвеждащи. Тогава това объркване ще бъде последвано от дълго обяснение. В спора ще използвате думи, които изразяват вашата гледна точка, без да нараните партньора си, защото той вече е достатъчно стресиран. Пригответе се да освежите уменията си за писане.

връзките от разстояние

Перспектива на връзките от разстояние

Ще има дни, когато всичко ще изглежда безсмислено и животът ще загуби всякакво вълнение. Това са дните, в които ще си кажете, че нещата биха могли да бъдат безкрайно по-добри, ако партньорът ви беше там с вас.

В същото време обаче може и да се погледне другата страна – те биха могли да бъдат и безкрайно по-лоши. Вие сте с любовта на живота си, той иска нещата да се получат точно толкова, колкото и вие, и той също няма търпение да дойде следващия път, когато да се видите. Това е повече от достатъчно и изисква тонове благодарност.

Връзките от разстояние не са най-лесните на света, но могат да ви научат на много неща. Отношенията ви могат да станат още по-добри, така че не се отчайвайте.

Вижте още:

Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе