8 признака, че той ще се върне в правилния момент
Любов и партньорство

8 признака, че той ще се върне в правилния момент

Ако сте преживели раздяла и още обичате бившия си, със сигурност се надявате, че той ще се върне при вас. Въпреки че е важно да знаете кога да спрете да очаквате нещо, не е грях да таите в себе си и малък проблясък на надежда.

Когато една връзка приключи, да се питате дали човекът, когото сте обичали, ще се върне при вас, може да бъде предизвикателство. В живота няма гаранции, но има сигурни признаци, които могат да покажат дали бившият ви партньор още ви обича и дали той ще се върне в правилния момент. Ако искате да разберете дали има втори шанс за връзката ви, продължете да четете.

Най-новата песен на Шакира, в която напада Жерар Пике, чупи рекорди (ВИДЕО)

Приключенията на един зулус в софийската джунгла

Ето някои признаци, че той ще се върне при вас в правилния момент:

Поддържа връзка с вас

Ако бившият ви партньор все още си говори с вас, това е добър знак, че не ви е забравил напълно. Възможно е да се интересува от живота ви или просто да се наслаждава на разговорите ви. Ако наистина иска да ви махне от живота си, той ще изгори моста между двамата. Следователно, ако все още ви говори от време на време, можете да кажете, че все още не е приключил с вас. Надеждата е жива, така че можете да продължите да вярвате, че той ще се върне, ако все още искате това.

Той протяга ръка, когато се чувства потиснат

Все още ли ви смята за свое рамо за утеха? Ако бившият ви приятел се свързва с вас, когато се чувства потиснат или преминава през труден период, това не е случайно. Може да е, защото се чувства способен да ви се довери. Докато той ви смята за зона на комфорт, има голям шанс някой ден отново да сте заедно. Той ще се върне в правилния момент.

той ще се върне

Той говори за хубавите моменти

Ако бившето ви гадже говори за хубавите моменти, които сте имали заедно, това може да е, защото той държи на тези спомени и може би иска да се върне при вас. Това е знак, че той обмисля да се върне към това, което сте били като двойка. Никога няма да си позволи да се връща към тези мигове, ако вече не изпитва нищо към вас.

Той все още говори за вас пред приятели и семейство

Един от намеците, че бившият ви все още не е продължил напред и вие му липсвате толкова много, е комуникацията му с близките ви. Ако той все още говори за вас с приятелите и семейството си, това може да е защото не е забравил за вас и все още има чувства към вас. Тъй като все още не е готов да се върне при вас, той просто ви проверява чрез други хора. Това е знак, че той ще се върне в правилния момент.

той ще се върне

Разглежда социалните ви медии

Ако бившият ви приятел все още преглежда профилите ви в социалните медии, това може да е, защото иска да бъде информиран за живота ви. Той иска да знае с какво се занимавате. Как бихте могли да разберете това? Един от начините е постоянните му реакции и коментари на публикациите ви. Или може би ви дава да разберете, когато публикациите ви го заинтригуват. Иска да знаете, че все още ви отделя внимание, така че вероятно той ще се върне при вас, ако го приемете. Не е изключено да проверява дали сте продължили напред и дали сте срещнали нов партньор след него.

Той все още пази вашите вещи

Този човек все още ли държи предметите, които сте оставили? Ако е така, това може да е, защото иска да задържи част от вас. Това момче не е готово да се откаже от любовта си към вас. Ако случаят е такъв, почти сигурно той ще се върне при вас и само чака шанс за това.

Той все още има номера ви

Друг знак, че бившият ви приятел може да се върне, е, че той пази номера ви. Ако не ви е блокирал, това може да е защото иска да се свърже с вас, когато моментът е подходящ. Докато линията за комуникация е отворена, има голяма вероятност той да се върне. Ако продължите да комуникирате, той ще се върне в правилния момент. Разбира се, не трябва да разчитате само на този признак, защото ако не сте се разделили със скандал, е нормално да си пазите телефоните един на друг.

той ще се върне

Той все още има ваши снимки

Ако бившият ви партньор все още има снимки, на които сте заедно, това означава, че той пази тези спомени и може би иска да се върне при вас. Така че, ако някой приятел ви каже, че случайно е видял ваши снимки в телефона, портфейла или шкафчето на бившия ви, все още има надежда за вашата любовна история. Същото е, ако и не е изтрил снимките с вас от профилите си в социалните мрежи. Ако излизаше с някоя друга, едва ли щеше да остави снимки с вас, на които се прегръщате или дори целувате. Така че това е още един знак, че той ще се върне в правилния момент.

Вижте още:

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе