8 грешки, които жените допускат, когато обичат безумно

грешки които жените допускат когато обичат безумно
Любов и партньорство

8 грешки, които жените допускат, когато обичат безумно


Той е всичко за вас и не можете да си представите как сте живели без него? Това е страхотно, но обърнете внимание дали не сте прекрачили границата на неговата свобода. Ето 8 типични грешки, които жените допускат, когато обичат безумно.

Твърде сте ревниви

Когато той планира да излезе с колеги след работа или да прекара деня с родителите си, ядосвате ли се, че не сте там с него? Дори ако не можете да отидете поради ваш ангажимент, обзема ли ви ревност?

Пишете му, когато е с приятели

Не можете спокойно да го оставите да отиде на среща с приятелите си, дори да е само мъжка компания. Седите и се притеснявате, навивате се и накрая му се обаждате или изпращате куп съобщения.

Не обичате да го споделяте с други хора

Не ви харесва, когато двамата планирате да сте заедно, а той кани и приятели. Може дори да се обидите и вече да не говорите с него до края на вечерта, мислейки, че той предпочита да общува с другите, а не с вас.

Не можете да му се наситите физически

Искате все да сте хванати за ръце, дори да е горещо лято, да седнете възможно най-близо до него, независимо къде се намирате, слагате ръката му на бедрото си, така че той да ви прегърне.

Непрекъснато жадувате за вниманието му

Живеете с него, спите с него, понякога се къпете под душа с него и всичко това не ви е достатъчно. Обличате възбуждат тоалет, когато гледа футбол, вдигате шум, когато говори по телефона. Вие по всякакъв възможен начин го обсебвате.

Нарушавате личното му пространство

Дори и да не ходи никъде, а просто прекарва време сам – в гаража, джогинг, четене – вие търсите начин да се намесите.

Прекарвате цялото си време с него

Отдавна сте забравили кога за последно сте се виждали с приятелите, кога сте си правили ноктите, кога сте прекарвали време с близките си. Той е вашето всичко.

Вашата основна цел е да бъдете с него

Затваряте очи за всякакви пропуски, грешки или недостатъци. Манията ви да бъдете с него замъглява очите ви и може и да не разберете, че това всъщност не е човекът, когото искате. Дайте повече пространство на него и себе си – това ще помогне.


Tagged , ,
на горе