7 признака, че бившата му ревнува от вас
Любов и партньорство

7 признака, че бившата му ревнува от вас

Когато започнете нова връзка с някого, със сигурност има много неясноти, а една от най-големите опасности може да идва от бившата му. Не са малко случаите, когато под въздействието на емоция и все още силни чувства двама души се събират след известна пауза в отношенията им. Бившата му може да се опита да си върне мъжа, който вече е започнал връзка с вас, така че внимавайте.

Факт е, че работата с бившия партньор може да бъде неприятна. В някои случаи обаче общуването с него е неизбежно, особено ако двамата имат деца. Би било идеално, ако всички участници в конфликта можеха просто да се разбират или поне да бъдат учтиви, но това не винаги е така.

Понякога жените може да са разстроени от това, че партньорът им общува още с бившата си по една или друга причина. Поради това те не я харесват, дори ако тя не им е направила нищо. Често това е признак на незрялост. Но ако усещате, че бившата му ви създава проблеми, внимавайте за знаци, които подсказват, че тя не е забравила за него. Това може да доведе до неприятни последици или пък тя да се опитва да разруши връзката ви.

infomax-logo-50-15-HW Лолита, любимата на Григор Димитров, стана готвачка

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Ето някои признаци, че бившата му ревнува от вас:

Тя винаги е в лошо настроение, когато вие сте наоколо

Ако приятелят ви има деца с бившата му половинка, ще трябва да се виждате с нея от време на време. Може би той ще има нужда от помощ, като например да закара децата някъде. По време на тези посещения може да се впуснете в разговор с нея. Въпреки това, докато сте там, бившата му може да се държи незряло, да тропа из къщата и видимо да не е в добро настроение. Тя може да не обича да сте наблизо, особено ако все още се надява, че те все пак могат да се съберат отново.

бившата му

Отправя обидни забележки или се шегува

Ако бившата му, която ви ревнува, има комуникация с вас, не след дълго ще започне да прави хапливи коментари. Те могат да са обидни вицове и да казва неща, които карат вас и партньора ви да се чувствате неудобно. Това поведение ясно показва, че тя ви ревнува и не знае как да се справя с емоциите си.

Прибягва до търсене на вина

Друг признак, че бившата му е ревнива към вас, е как тя винаги се противопоставя на плановете ви да пътувате заедно и да правите други специални дейности. Тя може да изрази недоволството си, обвинявайки приятеля ви, че е забравил задълженията си към децата. Може дори да се опита да ви накара да се почувствате виновни, че отнемате вниманието на приятеля ви от „семейството му“. Освен това тя може да напомни на бившия си партньор за всички нейни жертви в името на децата и да подчертае, че той също трябва да ги постави на първо място пред другите.

бившата му (2)

Изключва ви от картинката

Често ли бившата кани приятеля ви на „семейни поводи“, но никога не включва вас? Например тя подготвя тържества за рождените дни или дипломирането на децата им и налага присъствието на бащата заради благополучието на малчуганите. Въпреки това тя се ядосва винаги, когато приятелят ви поиска да ви вземе със себе си, тъй като „вие не сте част от семейството“. Това показва, че бившата му ви ревнува дори и на този етап.

Преструва се на приятелка

Ако бившата му ви ревнува и ви вижда като по-добра, тя може да се опита да скрие завистта си и да се сприятели с вас. Мотивът ѝ може да е да се сближи с вас и да придобие представа за отношенията ви с партньора ви. Но ако тя стане прекалено дружелюбна, особено ако не сте я познавали преди настоящата ви връзка, трябва да бъдете предпазливи. Някои жени маскират ревността си с фалшива дружелюбност, за да получат достъп до личното ви пространство. При такива обстоятелства трябва да бъдете внимателни и да поставите граници, за да се предпазите.

бившата му

Изведнъж се подобрява

Дали бившата му изведнъж се е заела с тренировки? Винаги ли се грижи да изглежда перфектно, когато се срещне с вас и приятеля ви? А вероятно сте чули, че се е записала на нов курс за подобряване на квалификацията. Един от начините да разпознаете ревността у една жена е като наблюдавате промени в поведението или външния ѝ вид. Тя може да се опитва да подобри себе си, например като се облича по-добре, прави си нова прическа или се занимава с нови хобита. Подобни действия може да са мотивирани от желанието да се съревновава с човека, към когото ревнува.

Превърнала се е във ваш подражател

Забелязали ли сте, че напоследък бившата му и вие сякаш споделяте много общи неща? Или вероятно я подозирате, че копира модата и прическата ви? Защо тя би направила това? Завистливите хора могат да имитират всичко – от външния ви вид до движенията ви, което първоначално може да изглежда като комплимент, но в крайна сметка може да стане досадно. Хората, които ви завиждат, може да се опитат да имитират модата или интересите ви. Все пак това поведение произтича от нездрава мания, а не от истинско възхищение от вас или вашите качества.

Вижте още:

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Оценете тази статия
Tagged ,
на горе