7 вълшебни храни, които топят килограмите

7 вълшебни храни, които топят килограмите
Добра форма

7 вълшебни храни, които топят килограмите

Всяка жена с наднормено тегло иска да сваля бързо килограми, възможно е с помощта на т.н вълшебни храни.Нито една отделна храна не гарантира загуба на тегло, но има много здравословни опции, които могат да помогнат в подкрепа на усилията ви за отслабване, когато са включени като част от здравословна диета. Освен че са вкусни добавки към ястия и закуски, почти всички тези храни съдържат фибри или протеини (или и двете) – хранителни вещества, които ни помагат да останем сити по-дълго. Включването им през повечето дни е лесен начин да увеличите максимално храната си.

7 вълшебни храни, които топят килограмите

Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „Приятели на здравето и качеството на живот“

Тук може да си направите абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Телефон за връзка: 0882 00 3263

7 вълшебни храни, които топят килограмите

1. Семена от чиа

вълшебни храни
7 вълшебни храни, които топят килограмите снимка: pinterest

Когато става въпрос за загуба на тегло, фибрите са крал. Засища, защото забавя храносмилането и ни кара да се чувстваме сити по-дълго. Това е изключително важно, когато намаляваме калориите, често срещан подход за отслабване. Консумирането на порция семена от чиа – приблизително 2 супени лъжици – задоволява около една четвърт от дневните нужди от фибри.

Семената от чиа са вълшебни храни, лесни за включване в ястия, особено в закуска и леки закуски, с храни като пудинг за закуска, сладко от горски плодове и енергийни топчета.

2.Кръстоцветни зеленчуци

Кръстоцветните зеленчуци включват броколи, карфиол, брюкселско зеле и тъмни листни зеленчуци като зеле и рукола. Техните ползи за здравето са огромни и все повече изследвания свързват редовната консумация на тези зеленчуци с по-нисък риск от рак и намалено възпаление.

Кръстоцветните зеленчуци са вълшебни храни, също са с ниско съдържание на калории и въглехидрати, което ги прави перфектната добавка без скорбяла към всеки план за хранене за отслабване. Тези зеленчуци са лесни за включване през цялата седмица. Използвайте ги като обилна основа за приготвяне на салати, като нисковъглехидратна замяна със зърнени храни или ги смесете в смутита.

3.Пълнозърнести храни

вълшебни храни
7 вълшебни храни, които топят килограмите снимка: pinterest

Много хора може да смятат, че трябва да ограничат нишестетата като паста, хляб и ориз, когато се опитват да отслабнат. За щастие това не е така, особено ако избираме пълнозърнести храни през повечето време.

В допълнение към витамини, минерали и фитонутриенти, пълнозърнестите храни като пълнозърнести макаронени изделия, кафяв ориз и киноа съдържат фибри, за да се чувстваме удовлетворени. Освен това нашите тела и мозъци предпочитат енергия от въглехидрати, така че консумацията на тези храни заедно с протеини и здравословни мазнини може да помогне за намаляване на желанието за рафинирани въглехидрати и захар. Пълнозърнестите храни са вълшебни храни.

4. Ябълки

Подобно на зеленчуците, плодовете са разумно допълнение към всеки здравословен план за отслабване. Поради високото си съдържание на вода и фибри (не забравяйте да ядете кожата), ябълките са засищащи и с ниско съдържание на калории – фактори, които могат да играят роля в подпомагането на хората да отслабнат.

Ябълките е особено добре да имате под ръка, защото са евтини, съхраняват се седмици в хладилника и са супер преносима закуска. Можете също да проявите креативност и да ги превърнете в ястия. Ябълките са вкусни към салати и препечени филийки или разбъркани в супи и смутита. Те са вълшебни храни.

5. Шамфъстък

вълшебни храни
7 вълшебни храни, които топят килограмите снимка: pinterest

Всички ядки могат да бъдат включени в здравословна диета за отслабване. Те са засищащи и засищащи благодарение на съдържанието на здравословни мазнини, фибри и протеини. Ключът е контролът на порциите, тъй като една порция ядки без черупки (около 1/4 чаша) варира между 160 и 200 калории.

Що се отнася до калориите, шамфъстъкът без черупки е средата на пътя за ядките, като съдържа 183 калории на порция.Освен че са вкусни, шам-фъстъците идват с множество ползи за здравето.

Редовната консумация на тези вълшебни храни- шамфъстъци е свързана със загуба на тегло, включително в корема, при хора с наднормено тегло. А яденето им два или повече пъти седмично може да намали риска от бъдещо наддаване на тегло.

Предлагаме да купувате шам фъстъци с черупки – обелването им, докато похапвате, е лесен начин за насърчаване на внимателното хранене!

6. Яйца

Яйцето наистина е почти перфектен протеин, особено когато става дума за отслабване. Изядени на закуска, яйцата са показали, че подобряват загубата на тегло като част от диета с намалено съдържание на калории.

Яйцата също така са икономични и достатъчно гъвкави, за да приготвите предварително храна за леки закуски и обяди за седмицата или да запълните мощна купа на вечеря.Яйцата са вълшебни храни.

7.Тъмен шоколад

вълшебни храни
7 вълшебни храни, които топят килограмите снимка: pinterest

Да, шоколадът може да ви помогне да отслабнете и ето защо: Една здравословна диета за отслабване е по-вероятно да бъде ефективна, ако е устойчива в дългосрочен план. Лишаването от любимите ви вълшебни храни може да доведе до желание за тези храни. Тези желания могат да станат толкова интензивни, че да спрете да се опитвате да отслабнете, защото винаги се чувствате лишени. Включването на храни, които харесвате, като шоколад, всъщност може да ви помогне да се придържате към план за отслабване.

Tagged , , , ,
на горе