7 вида жени, по които всички са луди - в списъка ли сте? - Щастливите жени - HappyWoman.bg

7 вида жени, по които всички са луди – в списъка ли сте?

Любов и партньорство

7 вида жени, по които всички са луди – в списъка ли сте?

Мъжете обичат напълно различни жени, но всеки от тях определено няма да подмине определени типове.

Има седем типа женски характери, които привличат като магнит. Но въпреки безспорните си предимства, те имат и редица недостатъци. Именно те започват да отслабват силата на любовните връзки с течение на времето, което трябва да се вземе предвид при развитието на отношенията.

Ето по какви жени са луди всички

 

“Момиче – жена”

Момичето-жена е любознателна, открита, понякога сладко палава, понякога палава, но нейната усмивка озарява всичко. Един мъж определено ще бъде привлечен от лесна за общуване дама.  Тя винаги е готова да научава нова информация и да споделя положителното, което я е впечатлило. Но има и минус – инфантилността, тоест липсата на желание да поеме отговорност за действията си. И все пак, светът на възрастните изисква действия на възрастни, които могат да бъдат перфектно съчетани с всички гореизброени качества. Не се страхувайте да вземате собствени решения!

 

 

“Лудата кралица”

Тя е лошо момиче, може да прави каквото душата й иска. Днес тя се държи царствено и непревземаемо, с достойнство. А утре се раздава докрай, но с царски размах. Такава кралица знае как да блести както на светско събитие на високо ниво, така и да пее мръсни песни на караоке. И всичко това е поднесено с такова самочувствие, на което никой мъж не може да устои. Тя привлича не само младите, но и зрелите мъже. Но понякога показвайте слабостта си пред избрания, за да се почувства той като рицар в блестящи доспехи, който бърза да помогне.

 

“Мистериозна непозната”

Тази жена винаги ще остане непозната за мъжа, защото той няма да я разкрие напълно. Тя винаги ще остави за себе си някои факти, някои биографични тайни. Но не защото наистина крие нещо сериозно и криминално, просто характерът й е такъв. Тази жена не бърза да разкрие всички карти наведнъж, защото животът е толкова безинтересен! Но тези пропуски и подценяване могат в крайна сметка да отблъснат. Затова не крийте най-важното от партньора си и говорете с него по-често на сериозни теми, включително интимни. Разговорите “между чаршафите”, напротив, ще укрепят отношенията и ще ви помогнат да разберете какво друго си струва да опитате.

 

 

“Червена шапчица”

Тя е Лара Крофт, тя е жаба пътник, тя е вечен скитник. Момиче, което смело тръгва на приключения, изправено пред опасности в тъмна гора, винаги е привлекателно. Наистина, в душата си почти всеки мъж е истински авантюрист и е готов да защити дамата на сърцето си от злите вълци. С такава жена на всеки партньор са осигурени внезапни пътувания и къмпинги, нови дейности. Винаги е готова за всяко пътуване, защото за нея основното е да не скучае. Но непрестанното движение може да бъде уморително. Така че опитайте се да комбинирате домашните събирания за телевизионни предавания със спортни и развлекателни дейности на открито.

 

“Невинната”

Ако не разбирате нищо в някои области, особено интимните отношения, това няма значение. Истинските джентълмени винаги са готови да действат като учител и наставник. Така че позволете им да отворят свят на вълнуващи удоволствия за вас, но не бързайте да се учите. Опитайте се да разтегнете удоволствието, особено след като мъжете обичат да отговарят и да помагат да научите нещо ново. И не става въпрос само за интимност. Достатъчно е да кажете, че не знаете как да карате кола, и партньорът ви веднага ще пламне с идеята да ви направи най-добрия шофьор на света. Но не прекалявайте с невинност и скромност, вкарвайки себе си в образа на сива мишка. В някои отношения вие също трябва да сте в най-добрата си форма, за да прехвърлите знанията си на партньора си.

 

“Магнит”

Те могат да бъдат срамежливи, но изведнъж активно да преминат в офанзива. Жената – магнит винаги е очарователна и привлекателна дори в строг бизнес костюм и затворена рокля. Просто не можете да скриете енергията й с нищо. Единственият негатив може да бъде мъжката ревност и недоверие. Много често такива жени се смятат за вятърничави и несериозни и следователно – не са за сериозна връзка или брак. Като цяло ще трябва да се научите да освобождавате “горещата” си природа само в определени моменти.

 

“Сладка мамa”

Отдавна е доказано, че много мъже търсят подобие на майка си, тоест мила, икономична, безкористно любяща жена. Ако сте готови да обградите своя избраник с грижа, обич, внимание и комфорт – действайте! Винаги привлича господата. Защото вкуснaта храна и чистите изгладени ризи са огромен плюс в семейния живот. Но внимавайте! Не трябва да поемате всички, всички, всички домакински задължения и да замените майката на половинката си.  Имайте предвид, че  колкото и да е привързан към вас, този мъж не  би искал да е интимен с майка си, така че игрите в леглото постепенно ще напуснат връзката.

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица