Любов и партньорство

5 техники за съблазняване, които винаги работят

Нито една минипола и най-интригуващото деколте не могат да се сравнят с ефекта върху мъжете на тези прости класически техники за привличане на интерес.
Докато мъжете трябва да си блъскат мозъка всеки път как да подходят, за какво да говорят и кога вече е възможно да ви целунат, тези няколко техники са достатъчни за жените, за да привлекат всеки.

3 ТАЙНИ НА СЪБЛАЗНЯВАНЕТО ОТ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ

Тези техники за съблазняване ще ви помогнат да спечелите всеки мъж

Как да си осигурите безпаметна нощ: Трикове за съблазняване на мъжа

Представяме ви няколко техники за съблазняване

Внимателно облизване на устните

Физиологията е виновна. Когато хората са притеснени, стресирани или развълнувани, устните им изсъхват. Всичко се случва така: тялото получава доза адреналин, притокът на кръв се увеличава, температурата леко се повишава, съдовете се разширяват. Кожата на устните е много тънка и деликатна, реагира почти веднага – сухота. Което води до неволно желание да ги оближеш.
Този жест може да бъде дешифриран по различни начини. Ако обаче една жена, докато разговаря с мъж, нежно прокара върха на езика си по устните си, това се възприема като ясна проява на сексуално желание. Тогава самонадеяността и фантазията сами започват да работят. Това е убийствена комбинация, която често е отговорна за най-дивите ни приключения.

Изгарящият шепот е втората сред успешните техники за съблазняване

Гласът е първото нещо, на което мъжете обръщат внимание в общуването тет-а-тет. Често една лека обгръщаща дрезгавост е достатъчна за една дама, за да внесе объркване в сърцата на мъжете. Но все пак мнозина ще нарекат шепота най-силният сексуален сигнал. Особено когато шепнат в ухото, навеждайки се към събеседника, а дъхът на момичето изгаря бузата на мъжа, проправяйки си път надолу по врата надолу по яката на ризата. Като цяло действа като хипнотичен поглед на боа на заек, само че мислите в главата в този момент са приятни.

Първо, фразите, произнесени едва чуто, предполагат максимално приближаване един към друг. Това е най-интимният вариант за „невлюбени“. Второ, шепотът обикновено казва неща, които не са предназначени за никой друг, това е лично съобщение. Нищо не сближава хората така, както споделената тайна. Между другото, в дискотеките, каквото и да кажете, всичко изглежда като шепот заради безумно силната музика, може би затова момичетата там успяват да се опознаят и да провокират момчетата толкова лесно?

Енергичен танц

техники за съблазняване сигнали мъж и жена

Неслучайно стриптийзът е танц под звуците на музика. Гледката на жена, която танцува ритмично подава директен сигнал, че тази жена е уверена в себе си, владее тялото си и умее да го подчинява на ритъма.
Противно на общоприетото схващане, мъжете се възбуждат не само от голота или гушкане по време на бавен танц. Въпреки че това работи добре. Често те обичат просто да гледат жените как танцуват. И ако тя му демонстрира, че не е просто статист, а основен зрител, тогава …може да направи всичко с него.

Леко докосване – техники за съблазняване

техники за съблазняване сигнали мъж и жена

Сега, разбира се, времената са по-различни от преди: никой не се изчервява, когато ръцете ви едва се докосват, но като цяло тази магия все още работи. Жените имат доста впечатляващ набор от тактилни сексуални сигнали без преход към хоризонталната равнина. Все едно, случайните докосвания на ръката, леките удари на гърба на ръката и класическото подравняване на вратовръзката обезоръжават.

 

Възхитен поглед

техники за съблазняване сигнали мъж и жена

Най-интересното от всичко е, че жените, ако желаят, могат да се справят без всичко по-горе. Трябва им само един поглед. Те стрелят с очи от незапомнени времена и системата е отработена: първо улавят директния поглед на заинтересован човек, след което се опитват да го задържат поне за няколко секунди, като постепенно го насищат с наслада. В тази наслада мъжете се давят, губят и най-малката способност да се съпротивляват – и го правят с удоволствие.
Дори и най-самоуверените мачовци имат малка слабост: обичат да им се възхищават. Те не вярват много на думите, но все пак продължават да вярват на очите, които все още остават огледало на душата. Разбира се, ако мъжът си мисли, че няма нищо особено, за което да му се възхищават, тогава такъв поглед може да се приеме като подигравка. Но, за щастие, по-голямата част от мъжкото съсловие се справят много добре със самочувствието.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе