5 свежи акцента за маникюр есен 2022

5 свежи акцента за маникюр есен 2022
Лайфстайл Мода

5 свежи акцента за маникюр есен 2022

Свежите акценти за маникюр есен 2022 ще блеснат като златно бижу върху вашата визия. Модните цветове на лакове за нокти ще добавят есенна свежест и искряща красота към вашето излъчване.

Как да привлечем погледите към себе си не само с дрехи в модния тренд? Как да подчертаем нашия собствен стил и едновременно да сме в крак с модните тенденции?

Кои са свежите цветове за маникюр есен 2022? 

Есента нежно налага своята топла гама цветове: кафяв, жълт, оранжев, червен, бежово, карамел, телесен, пясъчен, какао, а защо не син и зелен. Есенните акценти се използват не само в облеклото: шалове, тренчкоти, сака, жилетки, якета, но и във вашите аксесоари.

Цвят пясък, карамел, телесен 

Както е модерно да казваме на тези цветове: новото неутрално. Ако не искате вашата индивидуалност да блести в ярки акценти, заложете на телесните цветове, които се сливат с тялото.

5 свежи акцента за маникюр есен 2022

Те са изчистени, елегантни и нежни и може да рисувате върху тях или да добавяте детайли. Предочитани са както за по-голяма, така и за по-къса дължина на ноктите.

Зелен цвят маслина или наситено зелен

Може да екпериментирате и да избягате от традиционния червен лак за нокти за този сезон. Зеленото ще ви свърже със земните цветове на гората и ще се открои на вашата кожа. Ще изглеждате много загадъчни и уравновесени. Ще се съчетава отлично с облеклото. Идеален акцент за есен 2022.

5 свежи акцента за маникюр есен 2022

Син цвят или кралско синьо

Синият цвят на лака за нокти ще задържи бриза на синьото море от лятото и цвета на Гърция.Той върви чудесно с диамантчета, декорации и ще допълва иделано визията ви през есен 2022. Напомня ни за цялата природа около нас. Напомня за лукс и богатство.

5 свежи акцента за маникюр есен 2022

Червен цвят

Червеният цвят е традиционен за есента и зимата. Винаги може да изглеждате перфектни с безупречен червен маникюр. Може да го направите омбре в преливащи цветове, може да е огнено червен или някакъв друг нюанс на червено, който обичате и ви подхожда. Защо да не нарисувате снежинки или да акцентирате с бял цвят. Може да оставите само един от пръстите да бъде в друг цвят. Изберете това, което отговаря на настроението ви в момента.

5 свежи акцента за маникюр есен 2022

Кафяв цвят

Кафявото е също земен цвят, но с него може да разнообразите и излезете от традициите на типично за зимата червено. Той излъчва топлина и ще ви напомня за цвета на една чаша топло какао. Свързваме го с шума на падащите листа и наближаващите студени дни. Той може да се комбинира почти с всички дрехи във вашия гардероб през есен 2022.

5 свежи акцента за маникюр есен 2022

10 начина да имате здрави и красиви нокти

Кои са най-подходящите кремове за ръце

По всички правила на фън шуй: маникюр за привличане на любов

 

Tagged , , , , ,
на горе