5 неща, с които ще сте най-стилната на почивката

Красота Мода

5 неща, с които ще сте най-стилната на почивката

  •  
  •  

Всеки път, дори и когато планирате кратка ваканция, вземате много неща в куфара, нали? Но ние имаме решение за вас – само пет неща, които едва ли ще заемат място, но ще ви направят модна кралица.

1 Шал с щампа
Плетените шапки са тенденция в момента, особено с ластик под брадичката. Но по отношение на спестяването на място в куфара, тази опция не е най-оптимална. Ситуацията ще бъде спасена от ярък шал с щампа, който може да се носи като бандана, а ако си пасва с любимите ви слънчеви очила, ще изглежда супер ефектно. Може да бъде вързан вместо колан на пола или къси панталони, или, ако размерът на шала позволява, може да се носи като топ.

2 Колан- шнур
Достатъчно е да имате само една свободна рокля от свободно падаща по тялото материя, а за да получите съвсем нова визия, можете да маркирате талията с колан – шнур и да добавите големи обеци.


3 Кроп топ плюс свободна ленена риза
Кроп топовете, бандото, спортните сутиении други вариации по темата, са актуални. Те се носят с всичко, включително ленени гащеризони. Особено стилно изглеждат под небрежно разкопчана свободна ленена риза.

4 Бели сандали
Белите сандали са шик и в същото време можете да ги съчетаете с всичко. През деня можете да отидете на плаж или да се разходите по улиците, а вечер да отидете на кино или в дискотека.

5.Чанта – мрежа
Екологичната и разтеглива чанта, в която нашите баби носеха зеленчуци от пазара, е на върха на популярността си сега. Така че можете да се поразровите на тавана, ако има шанс да я намерите – тя ще бъде не само модерна, но и с история.


  •  
  •  
Tagged , , , , ,
на горе