5 дрехи, които подчертават красивите ви бедра

Мода

5 дрехи, които подчертават красивите ви бедра

  •  
  •  

 

 

Известно е, че жените с повече извивки по тялото са по-привлекателни за мъжете, а притежателките на по-широки бедра и заоблени дупета с помощта на облеклото могат да се превърнат в истински изкусителки. Ето кои са дрехите, с които не само ще подчертаете красиво бедрата ви, но и ще направите визията си ефектна.

 

 

„Mom” дънки с висока и средна талия

Този тип дънки трябва добре лягат на талията и корема, за да изглеждат още по-апетитни бедрата ви. Разбира се, тази техника работи само с дънки с висока или средна талия, изработени от добър плътен материал и с прав или стесняващ се леко надолу крачол.

Плисирана пола

Такава пола нежно да пада през ханша и да направи външния вид женствен. Изберете модел, който стои добре на талията, а материалът на полата трябва да пада тежко: вискоза, коприна. Тази пола може да се носи с кроп топ или тениска (трябва да се прибере). Така акцентът ще е върху извизката на бедрата.

 

Бермуди

По-актуални от всякога този сезон – и определено си заслужава да им се обърне внимание. Изберете шорти със свободен силует, може би дори с басти. За да стоят добре и подчертават бедрата, пробвайте тези, които са с висока талия и са направени от по-плътен плат. Можете да носите късите си панталони със скъсени якета, тениски или бодита.

Съвет: ако сте с нисък ръст, внимавайте с дължината. Прекалено дългите къси панталони могат да съкратят ръста ви допълнително, така че в този случай е по-добре да изберете модел, който достига дължина до средата на бедрото, за да се носи с обувки на платформа.

Панталон с басти

Може да е както небрежен, така и по-елегантен… Носете го с ризи, тениски и якета. Такива панталони добавят въздух и лекота към изображението. Уверете се, че чупките на бастите се запазват, след като сте го облякли – това означава, че размерът е точен. Между другото, дължината на панталона може да бъде както до пода, така и 7/8. Носете тези панталони с токчета: високи или средни, но винаги стабилни.

Рокля „sleep”

Женствена и елегантна, този модел рокля ще помогне да подчертаем нашите меки форми. Обърнете внимание на факта, че ако роклята пасва добре на фигурата, ефектът ще се увеличи значително… Ето защо, ако талията ви е изразена, изберете полуприлепнат силует.

Тези рокли могат да се носят с втори слой – яке, жилетка и сако. И, разбира се, с токчета: ботуши, сандали и обувки. Освен това вземете рокля от по-плътен плат, за да се чувствате комфортно в нея.

 

 


  •  
  •  
Tagged , , ,
на горе