5 бързи прически за работа - Щастливите жени - HappyWoman.bg

5 бързи прически за работа

Грижи за косата Красота Мода

5 бързи прически за работа

Сигурно всяка сутрин се чудите какви прически за работа са подходящи, за да изглеждате перфектно.

Оглеждате се в огледалото и искате нещо интересно, зашеметяващо и елегантно, което става бързо и с което да блестите.

Тук ви предлагаме пет супер лесни прически за работа, които ще ви накарат да се чувствате много женствени!

1. Странична възлова опашка

Обърнете косата от едната страна. Нанесете малко пяна върху косата и я разделете на две части. Направете два възела като на снимката, един под друг и хванете с фиба. Прическата за работа е готова!

2. Кок – цвете

В горната част на косата, отделете една опашка и я завържете. Закрепете я с ластик. Разделете опашаката на две части. После тези две части ги усучете на стегнати снопове и ги завъртете заедно като общ сноп и после фиксирайте върха с ластик. Навийте тази плитка в спирала около основата на опашката и закрепете с фиби. Бърза, лесна прическа, подходяща за всички възрасти!

3. Секси опашка

Първо отделете кичур коса от едната страна на главата и го навийте. Стегнете го с ластик. Направете опашката като сложите навития кичур вътре в опашката. Ще изглеждате супер естествени и елегантни, а и косата няма да пада пред очите ви. И прическата е готова!

4. Двойна конска опашка

Разделете косата си на две части. Направете една опашка по-ниско и я завържете с ластик. Срешете леко върха на косата си. Направете друга висока опашка като я хванете по-високо и я спуснете върху долната опашка. Лесна и красива прическа за работа!

5. Нежен френски кок

Съберете цялата коса в ръката си, издърпайте я и започнете да я навивате от краищата като правите кок. След като стигнете до главата, закрепете целия сноп коса с фиби. Ще изглеждате перфектни!

Изпробвайте някоя от тези лесни прически, която няма да ви отнеме повече от 5 минути! Ще се чувствате едновременно елегантна и красива!

5 модни акцента в грима: кое е актуално есента

8 безпогрешни трика: най-добрите съвети против стареене

5 свежи акцента за маникюр есен 2022

0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица