4 зодии, които напиват приятелите си за забавление

за забавление
Астрология

4 зодии, които напиват приятелите си за забавление

За забавление хората правят неочаквани неща, които вероятно не са и минавали през ума ви. Ако обаче ви харесва да гледате как хората създават различни сцени, когато са пийнали малко повече на вечерно събиране например, то значи не сте сами.

Някои хора са склонни да се въздържат от алкохол, защото ужасно трудно контролират действията си, когато са в нетрезво състояние. Те обаче нямат нищо против да тласнат приятелите си към алкохолно опиянение, така че да предизвикат неочакван обрат на събитието.

Сицилия е най–ценният бисер в короната на древния Рим и днешна Италия

Кукерите и сурвакарите ни почитат древния бог Сурван

Зодиакалните знаци, които са най-лошите приятели на парти, са изброени по-долу. Те с удоволствие биха напили приятелите си само за забавление. Ето и защо го правят:

Стрелец

4 зодии, които напиват приятелите си за забавление

Тъй като Стрелецът е най-страстният зодиакален знак, тези хора са склонни да флиртуват постоянно. Те дори го правят, докато посещават събития, за да изглеждат очарователни пред другите. Но един от най-неприятните трикове в тяхната книга е да накарат познатите си да консумират по-големи количества алкохол. Веднага щом новите им приятели се напият, те дават воля на емоциите или чувствата си и започват да стават център на внимание на партитата.

Стрелецът го прави за забавление, а не с лоша умисъл, но много често невинната му на пръв поглед шега носи големи последствие. Може след това да съжалява, но вече е късно.

 

Дева

4 зодии, които напиват приятелите си за забавление

Този зодиакален знак проявява изключителна предпазливост по време на събития. Той иска да гарантира, че никога няма да консумира силни напитки, защото се притеснява за репутацията си.

Въпреки това, когато партито продължи до малките часове на сутринта, те бутат някои напитки в ръката на най-добрия си приятел. Това продължава, докато напълно изгубят представа за границата си. Тяхната представа за забавление е да накарат приятелите си да прекалят с алкохола, за да могат да наблюдават настъпилата суматоха.

 

Рак

4 зодии, които напиват приятелите си за забавление

Раците имат свободолюбив характер и винаги са готови да излязат някъде за забавление и за да се отърсят от рутината в ежедневието. Те често губят представа за крайния срок, докато се забавляват и се превръщат в душата на компанията. Те наистина са заинтригувани от идеята да се опияняват и да живеят пълноценно, но поради консервативната си природа често след това са склонни да се отдръпват. Вместо това държат алкохолът да тече в чашите на приятелите им. По-късно след това подло ги наблюдават как предизвикват безредици на събиранията, които се превръщат в повод за раздори.

Риби

4 зодии, които напиват приятелите си за забавление

Срамежливата природа на родените под знака на Рибите може да ги превърне в убийствен фактор за атмосферата на партито и пречка за забавление. Затова, за да повишат настроението на мястото, без да излизат от зоната си на комфорт, те подтикват приятелите си да се напият. Те просто получават много приятно усещане от това да гледат как приятелите им в смешни ситуации, когато са прекалили със силните напитки.

Някои хора определят удоволствието като нищо повече от пиене по време на партита. За тях това е страхотен начин за забавление, който не биха заменили за нищо друго. Но гореспоменатите знаци определят представата си за купон като танци, флиртуване и да се наслаждават на това да карат приятелите си да изпразват бутилка след бутилка. Ако имате близки авери от тези зодии, имайте си едно наум, когато излизате с тях на парти.

 

В случай, че станете жертва на техния начин за забавление, поговорете с тях и им обяснете, че това не ви харесва. Все пак едва ли те искат да ви навредят, просто имат по-различен и малко странен начин за забавление, който се различава от вашата представа. Не си заслужава да губите приятелство за нещо подобно, но не забравяйте, че трябва да уважавате границите на другия и личните му предпочитания. Бъдете искрени един с друг и ще видите, че само така отношенията ви ще са хармонични и здравословни.

Вижте още:

Зодиите, които са маниаци на тема чистота

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Типичните конфликти между нови родители и как да ги разрешите

Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва

Четирите зодии, които се карат най-много със своите братя и сестри

Четирите зодии, които харесват да излизат с интроверти

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе