15 SMS-а, с които да сложиш край, без да го засегнеш

Любов и партньорство Психология

15 SMS-а, с които да сложиш край, без да го засегнеш

Всички знаем, че даването на напразни надежди не е добре и колко болезнено и неприятно може да бъде, но защо продължаваме да го правим? Защо се страхуваме да бъдем честни един с друг. В крайна сметка имаме един живот и всяка лъжа, дори и да е сладка и вдъхновяваща, в крайна сметка е просто загуба на време.

 

Не би ли било по-добре да казваме това, което мислим, макар и малко грубо, но честно. О, колко по-прост би бил животът! Да кажеш, че някой не ти е интересен е трудно, но необходимо. Едно съобщение ще бъде достатъчно. Но, внимание! Това с SMS-а е добре, но само ако сте се видели няколко пъти. Разбира се, ако сте имали дългосрочна връзка, тогава ще трябва да кажете всичко на партньора си лично. Но ако след няколко срещи разберете, че не се интересувате от по-нататъшна комуникация, тогава трябва да информирате за това. SMS-ите са приемливо решение и спестяват много време.

 

 Тези 15 примерни съобщения ще ви помогнат да формулирате правилно мислите си и да останете възможно най-тактични.

1. Здравей! Мисля, че си готин, но всъщност не ни виждам като двойка в бъдеще.

 

2. Благодаря ти за времето, което прекара с мен. Беше забавно, но не мисля, че сме съвместими. Нищо лично, просто трябваше да ти кажа това.

 

3. Беше забавно снощи! Със сигурност ще се срещнем отново, но искам да знаеш, че в момента не търся нищо сериозно. Надявам се, че можеш да разбереш.

 

4. Съжалявам, но мисля, че ще се съгласиш, че между нас няма чувства и няма смисъл да продължаваме да излизаме.

 

5. Сега преживявам някои лични проблеми, така че мисля, че това не е най-добрият момент да започна нещо ново. Надявам се, че ще ме разбереш.

 

6. Честно казано, в момента не се интересувам от връзка. Мисля, че е по-добре да насочиш вниманието си към някоя друга.

 

7. Не искам да те обидя, но не мисля, че трябва да се срещаме отново.

 

8. Здравей, ти си страхотен човек, но мисля, че не трябва да започваме връзка.

 

9. Искам да ти кажа истината, наскоро срещнах някого. Надявам се да ме простиш заради честността ми.

 

10. Стана ми близък, така че не искам да те нараня. Не съм в настроение за връзка с теб или някой друг. Просто си прекарваме страхотно.

 

11. Невероятен си, много се забавлявах с теб! Но мисля, че между нас я няма онази специална искра, така че няма смисъл да започваме връзка. Надявам се че ме разбираш.

 

12. Прекарах си добре, но не искам да оставаш с погрешно впечатление. Аз не търся сериозна връзка. Не мисля, че трябва да се срещаме отново.

 

13. Разбрах, че вие ​​си човек, който знае цената на времето, така че нека не си го губим един на друг. Не мисля, че имаме бъдеще.

 

14. Прекарах добре, но мисля, че това беше последната ни среща. Нищо лично, успех!

 

15. Ти си добър човек, но имаме много малко общо. Мисля, че разбираш какво имам предвид.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе