12 признака, че мъжът ви не ви уважава

признаци че мъжът ви не ви уважава
Любов и партньорство

12 признака, че мъжът ви не ви уважава

Уважението е главното чувство, което свързва двойката. Влюбването и страстта са до време, а след това остава истинската любов, а главна нейна съставка е уважението.

Тоест, неуважението е знак за липса на любов. Но всичко започва с дребните неща. Да видим кои са те.

Той не отделя време за вас

За него всичко е по-важно от вас самите. Редовно ви избягва. Дори да правите планове, той проваля всичко, защото все е зает.

Станал е потаен

Винаги научавате нещата със закъснение, а той ви уверява, че просто не желае да ви притеснява или е счел за маловажно да ви уведоми за нещо.

Не се отнася към вас като към равен

Може би не ви оставя да се разходите без него. Или очаква да готвите и да поддържате безупречния ред в къщата, въпреки че работите по цял ден, точно както той.

Не ви запознава с хората, с които общува

Когато срещнете негови познати, които не познавате, той дори не ви запознава с тях. Сякаш не съществувате и това ви кара да се чувствате неловко и още по-зле – четете съжаление в очите на хората.

Той е груб с приятелите и семейството ви

Въпреки че знае колко важни са тези хора за вас. Искате той да се разбира с тях, но той не го прави. Изпуска неподходящи шеги и сарказъм, кара ги да се чувстват неудобно.

Той ви унижава

Може би твърди, че просто се шегува, но това е неприятно за вас. Той обаче отказва да вземе предвид вашите чувства. След подобни изстъпления просто искате да се приберете и да се наплачете.

Не признава вашите постижения

Неспособен е да се радва за вас, защото може да възприеме постиженията ви като упрек към себе си, че не е достоен за вас.

Държи се неадекватно в социалните мрежи

Харесва и оставя такива коментари, които не са допустими за мъж във връзка. Това провокира хората да ви попитат дали сте все още заедно, защото той демонстрира явно неуважение към вас.

Обезценява чувства ви

Когато споделяте как действията му ви нараняват, той заявява, че драматизирате или преигравате. Казва ви да излезете от филма, в който сте се вкарали. Той дори не се опитва да се постави на вашето място и да ви разбере. Не се интересува от вашите чувства.

Опитва се да ви контролира

Може би той смята, че вие ​​не сте в състояние да вземете решения сама и иска да реши всичко вместо вас. Включително как трябва да се обличате и с кого трябва да бъдете приятели.

Игнорира личните ви граници

Това е красноречив знак за неуважение. Вие го молите да не ви докосва по неприятен за вас начин, но той не чува. Вие го молите да не използва неприличен език пред семейството ви, но той игнорира молбата ви.

Позволява и другите да не ви уважават

Това може да е семейството му или пък неговите приятели. Или просто някакви непознати. Но той не прави нищо, когато някой проявява неуважение към вас.

10554
Tagged , ,
на горе