Какво да НЕ правите в първите 12 месеца от връзката си, за да бъде тя успешна

Какво да НЕ правите в първите 12 месеца от връзката си, за да бъде тя успешна
Любов и партньорство

Какво да НЕ правите в първите 12 месеца от връзката си, за да бъде тя успешна

Може да е трудно да се ориентирате какво да правите в ранните етапи на една връзка. Но също обикновено именно първите 12 месеца може да определят дали романтиката ви ще продължи за по-дълъг период от време. Ако връзката ви беше част от романтична комедия, вероятно би изглеждала перфектна. Идеалната първа среща би включвала да срещнете погледите и да усетите още при първото „здравей“, че той е единственият. След това ще се разхождате, хванати за ръце, ще ходите на почивки и романтични ваканции. Да се върнем обаче в реалността. Никой не е изненадан, че отношенията в истинския живот често са малко по драматични, отколкото на екрана. Затова трябва да се внимава да не се допуснат някои грешки, които може да провалят отношенията ви.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

И така, ето няколко практични съвета, които трябва да имате предвид през първите 12 месеца от новата ви връзка:

Не критикувайте поведението му във връзката прекалено рано

Обикновено отнема известно време, преди някой да ви разкаже за мечтите си. Повечето хора са предпазливи и не могат да се разкрият веднага пред нов човек. Да, нормално е да искате да се опознаете все повече и повече, но понякога това не може да стане напълно в първите месеци. Избягвайте да го карате да се чувства странно за това, което го отблъсква.

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Не обсъждайте само проблемните аспекти на връзката си с приятелите си

Лесно е да се оплачете на приятелите си колко досаден е партньорът ви в момента. Но, ако това е всичко, което им казвате, те ще предположат, че имате лоша връзка. Освен това, говоренето зад гърба му рано или късно ще стигне до него. Може да си споделяте с най-близките си, но не издавайте ваши тайни.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Избягвайте шпионирането

Може да намерите някои произволни съобщения със стара позната в неговите социални медии, ако отворите профила му.  Това може да ви даде причина да смятате, че той изневерява, а това изобщо да не е така. В никакъв случай не се изкушавайте да четете съобщенията му, дори ако неволно е оставил компютъра или телефона си, докато сте наблизо. Това важи не само за първите 12 месеца от връзката ви, а изобщо. Добрите отношения се градят върху доверие, а нямате ли такова с партньора ви, рано или късно краят е неизбежен.

Въздържайте се да предполагате, че любимият ви ще бъде и най-близкият ви приятел

Има значително количество стрес, включен в това да бъдеш любящ партньор. Трябва да сте добър партньор в леглото, както и да сте любящи и полезни през повечето време. Това обаче понякога води до напрежение, което е нормално. Не очаквайте от човека до вас, че ще бъде и най-добрият ви приятел или вие ще сте такива за него. Всеки човек има нужда понякога да излиза с приятелите си, така че прекарването на време с тях би било полезно и за двамата.

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Спрете да се карате за проблеми, които всъщност не ви интересуват

Да крещиш как той всъщност не харесва роклята ти, няма да реши нищо. Това само ще накара и двамата да се почувствате объркани от чувствата си. Опитайте да не спорите за дреболии и битовизми и ще видите как връзката ви ще бъде много по-хармонична.

Tagged , , , ,
на горе