09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата - Щастливите жени - HappyWoman.bg

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

09.09 огледална дата
Езотерика Астрология Интересно

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

09.09 ще бъде последната, но с магическа сила, огледална дата за отиващото си лято. Този петък ще бъде един от най-силните дни за целият септември! Какво ще ни донесе огледалната дата 09.09? Как и за какво можем да се възползваме от силната енергия на числото 9? Как да си поискаме помощ от Вселената?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

06.06. – какво ще ни донесе огледалната дата?

07.07 Какви хубави неща може да ни донесе огледалната дата

През септември огледалната дата е 09.09, а магическият енергиен поток ще бъде в максималната си сила.

Силата на двете деветки ще бъде утроена от трите двойки на 2022. Ето защо, трябва да бъдем много внимателни за какво ще си мислим и какво ще поискаме в този ден.

09.09 огледална дата

09.09 Какво ще ни донесе магическата огледална дата

На 09.09, много от нас ще получат подаръци от съдбата, но това няма да е просто приятна изненада, защото за да сбъднем съкровена мечта, да постигнем целта и да привлечем късмет, ще трябва да следваме прости житейски правила.

Според езотериката 9-ката е числото на завършването на даден цикъл или процес. Нещо като равносметка, краен резултат… Това означава финал и възможност за достигане на ново ниво. С няколко думи – девет обобщава всички предишни числа.

Именно, на огледалната дата 09.09 пред нас могат да се отворят нови врати за ново начало, нови перспективи, нов късмет, нова работа, нова любов или ново ниво със семейния партньор…

Числото 9 в Нумерологията.

В Нумерологията числото 9 е символ на просперитет и щастие. Повтарящите се деветки ще ни помогнат да сбъднем и най-тайното си желание. Не трябва да се страхуваме да поемем риск, за да привлечем късметът на наша страна.

Това е числото на големите Вселенски тайни. Числото девет ни зарежда със силно въображение и интуиция.

Числото носи много важна информация за живота, като цяло. То е изпълнено с тайнство. Новият живот се появява, след като е бил 9 месеца в майчината утроба.

На 09.09 огледална дата трябва да действаме смело и решително!

Девет е вестителят на промяната, така че за да направим животът си по-добър, просто трябва да предприемем действия. Ако имаме нужда от промяна в любовта, трябва да поемем инициативата. Девет ще ни помогне да срещнем някой, който ще ни разбира и обича такива, каквито сме.

Ако искаме нова работа или увеличение на доходите, отново трябва да бъдем активни. Числото 9 винаги помага на тези, които са готови на всичко в името на успеха. Деветката води такива хора по правилния път, показвайки им най-краткия път към успеха и просперитета.

Полезни съвети от астролози и нумеролози за този вълшебен ден:

На този ден, 09.09, астролозите и нумеролозите препоръчват да “издърпаме” всички дела и да завършим важни проекти. Това важи особено за финансовата и бизнес сферата, въпреки че може да възникнат трудности, но ако бъдем уверени, огледалната дата ще ни донесе невиждан успех.

Трябва да се погрижим за духовността си този петък. Вечерта, след работа, е добре да практикуваме дълбока медитация или йога. Това ще бъде идеалният завършек на този вълшебен ден.

В денят на огледалните деветки си струва да проявим доброта и отзивчивост към всичко около нас. Да помогнем на колега, да покажем съпричастност към тези, които имат нужда от това. Повярвайте, тези наши усилия и добри дела, определено ще бъдат щедро възнаградени.

Какво ни обещава огледалната дата в любовта?

В личната и семейната сфера огледалната дата обещава положителни промени. На такива силни дати много влюбени двойки сключват съюз по между си, тъй като те им носят щастие в семейния живот. Така че не се изненадвайте, ако някой от вашите приятели реши да се ожени/омъжи точно огледалната дата 09.09.

Ако все още не сме срещнали своята сродна душа, то е много вероятно на тази огледална дата, да срещнем другата половина на Душата. Нека не пропускаме този вълшебен шанс!

За двойките, които изпитват криза в отношенията, датата 09.09.2022 г. също няма да отмине незабележимо. Днес „ледът ще започне да се топи“ и то с такава скорост, че сякаш някой ще го нагрява. Ще се получи отличен конструктивен диалог. Нека бъдем мъдри, мили и търпеливи.

На този ден, 09.09, Вселената дава шанс на всеки един от нас!

9 числото на Нептун: планетата покровител и изкусител

В астрологията числото девет съответства на далечната планета Нептун. Тя е покровител на зодия Риби, последният зодиакален знак на Зодиака. Както се вижда, отново става дума за завършване, затваряне на кръг и преминаване към ново начало.

Нептун е противоречива планета. Покровителства мистиката, мистерията, подсъзнанието, отваря вратата към духовния свят.

В заключение…

Вселената ни дава шанс да “подобрим” пътят на нашето собствено бъдеще. Защо да не се възползваме от тази силна възможност, която не ни се дава всеки ден?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица