07.07 Какви хубави неща може да ни донесе огледалната дата

07.07
Астрология

07.07 Какви хубави неща може да ни донесе огледалната дата

07.07 Посрещаме втората огледална дата за това лято.  Утре очакваме втората огледална дата за лятото на 2023 г. В този летен ден цели две седмици ще ни напомнят за себе си. Трябва да се отбележи, че енергията на числото 7 се свързва с доброта, креативност, честност, правосъдие, мистицизъм, изобщо седмицата има важно сакрално значение за много народи.

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА 

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

НУМЕРОЛОГИЯ: Кармични прояви на характера, според името ви, с които трябва да се справите в този ви живот

Седмицата се споменава на много места, но като че ли основното е: „Бог благослови седмият ден и го освети, защото в него си почина от всички Свои дела, що бе сътворил и създал“.

07.07 Какво ще ни донесе втората огледална дата за 2023?

Опитни нумеролози препоръчват щом отворите очи, можете да започнете денят си със следното утвърждение:

Днес е прекрасен и прекрасен ден.

Изпълнен със слънце, светлина и топлина.

Празник за ума, сетивата и душата.

Нека космическата енергия на седмиците изпълни дома и сърцето с изобилие от щастие.

Всеки човек има мечта и ние се радваме да използваме всяка възможност, за да се доближим до тяхното сбъдване. Една такава мощна и рядка възможност, е именно огледалната дата – 7 юли 2023 г.

Значение на числото 7 в нумерологията.

Според древната нумерология, Седмицата е много важна за всички човешки същества.

= Седем е числото на правосъдието, на победата над смъртта и свободата на Духа.

= Седем са дните от седмицата.

= Седем са основните чакри в нашите тела.

= Седем са златните чаши.

= Ние, самите имаме седем „врати“.

= Седем са Вселенските духове – най-могъщите.

= За седем дни Създателят сътворил света.

07.07

Седем винаги се е смятало за магическо число и тъй като в огледалната дата 7 юли има две седмици, силата на този ден се удвоява.

Нумеролозите казват, че по това време всеки човек има правото и възможността да стане много по-щастлив. За да направите това, е важно да следвате някои стъпки. Мъдрите хора казват, че под легнал камък вода не тече, така че изпълнете се с ентусиазъм, бъдете активни и опитайте сами да поискате вашето благополучие, щастие и богатство.

За да се възползвате от всичко положително, което Седмицата, а в този случай те са две, трябва напълно да забравите за всяка негативност в този ден, да мислите само положително. Извисете съзнанието си на по-фино ниво.

Възползвайте от закона за привличането и бъдете добри към другите, помирете се и простете, дайте милостиня на нуждаещите се, затворете страницата на старите дела, отворете следваща за започване на нови, както в професионалния, така и в личния живот.

Ето така трябва да се държим в този ден, когато си пожелаваме добро и искаме от Вселената и магията на числата, да ни помогнат, за да сбъднем съкровена мечта.

Как да си пожелаем нещо хубаво на огледалната дата 07.07.2023?

Всъщност изпълнението на желанията и мечтите, дори не е магия, а положителна нагласа и вяра в реалността на това, което искаме. Най-добре е да „изпратим нашата заявка“ до Вселената на този ден, 7 юли 2023 г., сутрин в 07:07 или вечерта в 19:07.

Ето няколко лесни и ефективни начина за това:

1.Чистота в дома, чистота и в мислите.

Това е необходимата предварителна нагласа за изпълнение на желанията. За да върви всичко в живота, трябва да има ред около и вътре във вас. Затова направете общо почистване, справете се с ненужните вещи и излишните дрехи в гардероба. Време е да се сбогувате с това, което вече не употребявате.

Запомнете, че когато трупате ненужни вещи цялата енергия от миналото ви спира по пътя към бъдещето. За да привлечете нещо ново и желано, трябва да му „освободите“ място, т.е. за да получите нещо ново, трябва да се освободите от всичко старо. Това правило важи, както за мислите в главата, така и за заобикалящата ни материална среда.

2.Вълшебните билки на България са уникални.

Ще бъде полезно, ако в домът имате от тези ароматни билки: пелин, мащерка, мента, маточина, лайка, липа и други. Енергията на стръковете ще помогне за премахване на негативната енергия, гнева и негодуванието от стаите. Да, и дишането ще стане по-лесно, когато въздухът се прочисти и насити с благоуханен аромат.

ЧУДОДЕЙНА МАЩЕРКА при херпес, грип, паразити, болки в ставите, артрит, ишиас и проблеми с пикочния мехур

Лечебните сили на МАТОЧИНАТА

Липа – какво не знаем?

Жълт кантарион – Лекът за 99 болести

3.Прочетете си молитва – за здраве, за благоденствие, за късмет.

Това може да стане като използвате ароматна свещ, например с аромат на лавандула, ванилия. Докато четете си визуализирайте как цялата негативност напуска вашият свещен дом.

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Много силна молитва за късмет

Силни молитви към Св. Дух

4.„Писмо“ до Вселената. Много ефективен метод!

Вземете лист и химикал. Запишете най-съкровените си мечти. След това сгънете „писмото“ на четири и си представете с истински картини и сцени, как го изпращате. Лек вятър го взима от ръцете ви и го понася нагоре към мястото за получаване и изпълнение на желания. „Вижте“ в умът ви как вашата мечта, е вече реалност – виждате я, докосвате я, можете да усетите… Повярвайте, това е много красив и ефективен метод, ако го прилагате с вяра.

Методът “Синьо перо”

Законът за привличането

ЗАКОНЪТ НА БУМЕРАНГА

Енергията на думите-с тях „градим или рушим“ мостове

5.“Разговор“ с дърво.

На някого може да му се струва смешно, дори налудничаво, но връзката между нас, хората  и всичко в околната среда е съвсем реална. Тя е невидима, но ние непрекъснато си взаимодействаме на енергийно ниво.

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

Дърветата-естествени лечители

За целта отидете в парка, харесайте си дърво, прегърнете го (или, ако се притеснявате, докоснете го, облегнете се на него) и прошепнете най-съкровеното си желание. Дървото ще ви „чуе“ и ще ви помогне да изпълните плана си. Когато приключите не забравяйте да му благодарите – сякаш, вече желанието ви е изпълнено.

Желаем ви изобилие от щастие и много сбъднати мечти! Не само на огледалната дата, а всеки ден!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе