Диетичните тайни на холивудските красавици Дженифър Гарнър, Дженифър Лопес, Дженифър Анистън
Дженифър Гарнър, Дженифър Лопес и Дженифър Анистън излъчват блясък, който идва с години грижа за себе си. И така, какви са тайните на трите “Джен“, които ги поддържат във форма и отлично здраве, да не говорим, че изглеждат толкова млади.
Дженифър Гарнър
Заетата майка на три деца започна да следва плана Fab Four на диетолога Кели Ле Век (който изисква протеини, мазнини, фибри и зеленчуци при всяко хранене) и от 2018 година все още следва този режим. „Оттогава закусвам всеки ден за смути“, признава 49 -годишният Гарнър. Останалата част от нейната диета се фокусира върху прясна, пълноценна храна, повечето от която идва от собствената й ферма в Лос Анджелис! „Не можете да устоите на още топъл от слънцето домат“, казва тя.
ЗАКУСКА
Смути с бадемово масло, бадемово мляко, спанак и боровинки.
ВТОРА ЗАКУСКА
Ядки със сирене.
ОБЯД
Чили или салата с чили, или салата със зърна и протеини.
ВЕЧЕРЯ
Домашна пица със зеленчуци.
Дженифър Лопез
„През годините научих колко е важно да се поддържа здравословна диета“, казва зашеметяващата 51-годишна звезда. Тя се храни чисто с акцент върху протеините, които я зареждат с енергия по време на интензивните й тренировки. Горещата латино дива избягва кофеина и рядко пие алкохол, но си позволява от време на време да си угажда с шоколадови бисквити. „Все още ям някои от любимите си храни, но умерено“, отбеляза тя. „Не се лишавам от нищо, което обичам.“
ЗАКУСКА
Овесени ядки с пресни плодове.
ОБЯД
Салата от зеле с тиквени семки, сирене, лук и дресинг от лимонов зехтин.
ВТОРА ЗАКУСКА
Био плодове и зеленчуци.
ВЕЧЕРЯ
Пилешки гърди на скара, брюкселско зеле и печен сладкиш.
Дженифър Анистън
Последователността е от ключово значение за актрисата от култовия сериал „Приятели“. Джен разкрива, че започва всеки ден с топла вода с лимон. След това хапва авокадо и яйца или шейк, последван от „някаква форма на зеленчуци или салата с протеини“ за обяд или вечеря. Наскоро 52-годишната актриса премина към периодично гладуване, така че яде само по време на осемчасов прозорец. „Забелязах голяма разлика в тялото си, след като започнах да оставам без твърда храна в продължение на 16 часа“, казва тя. „За щастие часовете на сън се считат за част от периода на гладуване!“
ЗАКУСКА
Яйца с авокадо.
ОБЯД
Сьомга със зеленчуци.
ВТОРА ЗАКУСКА
Ябълка с бадемово масло или твърдо сварени яйца.
ВЕЧЕРЯ
Пилешки бургер, увит в маруля или паста карбонара, когато иска да се поглези.