Ягодово пълнолуние на 22.06.2024: Какви щастливи събития ще донесе на всяка зодия

Вълшебно ягодово пълнолуние на 4 юни Какви щастливи събития ще донесе на всички зодии
Астрология

Ягодово пълнолуние на 22.06.2024: Какви щастливи събития ще донесе на всяка зодия

Ягодово пълнолуние на 22.06.2024 ще донесе щастливи събития на всяка зодия. Пълната ягодова луна на 22 юни е най-ниската пълна луна от много години. Какво означава това? Очаквайте красиво пълнолуние, което ще изглежда изключително голямо и е с червеникаво-оранжев цвят.

Кога ще бъде точно ягодово пълнолуние през юни 2024 г

Тази година пълнолунието е вечерта след лятното слънцестоене! Вечерта на 22 юни — точно след залез слънце — погледнете на югоизток, за да видите как пълната Луна леко се издига над хоризонта. На 22 юни 2024 г. в 04:10:32 часа настъпва Пълнолуние в знака на Козирог.

Това е необичайно пълнолуние, което ще бъде веднага след лятното слънцестоене.

Защо се нарича ягодова луна?

Имената на пълната луна, използвани от Алманаха на стария фермер, идват от много места, включително индиански, колониални американски и европейски източници. В исторически план имената за пълнолуние или новолуние са били използвани за проследяване на сезоните. Днес мислим за имената на Луната като за „прякори“ за Луната.

Ягодово пълнолунието – обикновено последното пълнолуние на пролетта или първото на лятото – традиционно се нарича Ягодова луна. Докато ягодите със сигурност са с червеникаво-розов цвят и кръгла форма, произходът на името „Ягодова луна“ няма нищо общо с оттенъка или външния вид на Луната. Луната обикновено изглежда червеникава, когато е близо до хоризонта, защото светлинните лъчи трябва да преминат през най-плътните слоеве на атмосферата.

Това име „Ягодова луна“ е използвано от индианските племена, които живеят в североизточната част на Съединените щати, както и от народите Оджибуе, Дакота и Лакота, за да отбележат узряването на „юнските“ ягоди, които са готови за събиране. Докато цветята цъфтят и ранните плодове узряват, юни е време на голямо изобилие за мнозина, според астролозите.

Ето какво ви очаква по време на ягодово пълнолуние на 22.06.2024 според вашата зодия:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Овен, космическите сили ви подкрепят с положителни влияния по време на ягодово пълнолуние на 22.06.2024! Всичко, което докоснете сега, ще бъде златно. Така че насочете тази благословия там, където имате най-голяма нужда от нея, и гледайте как се разгръща магията.

Трябва обаче, че вие се насърчавате да спите достатъчно. Колкото по-отпочинали сте, толкова по-лесно ще ви бъде да се ангажирате с възможностите, които ви предстоят, както и с новите приятели, които ще създадете. Успокояващ ритуал преди лягане може да помогне изключително много.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Телец, енергията по време на ягодово пълнолуние на 22.06.2024 е красива за вас и носи нотка на чар. Ако се чувствате склонни, можете да насочите това към себе си да нарисувате каквото ви трябва. Възможностите също ще дойдат при вас лесно. Знайте границите си, за да не отхапвате повече, отколкото можете да сдъвчете!

Ако е възможно, гледайте ягодово пълнолуние на 22.06.2024 на открито. Или излезте на среща на свещи. Докато се наслаждавате на мекия и възхитителен, който включва вашия матрак за легло, ако сте сънливи, ще бъдете добре.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Ягодово пълнолуние на 22.06.2024 е добър момент за интегриране на нови философски вярвания, които могат да отворят нови врати за това как взаимодействате със света и да се освободите от страха от неща, които не можете да контролирате. Наличието на силно чувство за вяра в себе си може да разшири вашето мислене, което ви позволява да се доверите на отклоненията, които животът може естествено да донесе.

Поемането по живописния маршрут до дестинацията на вашата визия винаги ще бъде по-забавно и поне ще имате богати и вълнуващи истории, които да споделите, когато се върнете от приключенията си.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

На ягодово пълнолуние на 22.06.2024 ще почувствате спокойствие и баланс. Ще можете да отделите време, за да обмислите живота си. Доверете се на интуицията си, тя ще ви помогне да намерите отговори на всички ваши въпроси и ще ви покаже правилния път към успеха.

Вашите чувства и знания ви позволяват да бъдете една крачка напред, така че се възползвайте от това. На ягодово пълнолуние на 22.06.2024 Космическата енергия осветява вашия приключенски дух, насърчавайки ви безстрашно да поемате рискове.

Това е моментът да се свържете отново със себе си и да направите крачка към неизвестното. Може би сте планирали някакво пътуване или сте взели спонтанно решение да посетите интересно място с партньора или приятелите си.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв, енергията на ягодово пълнолуние на 22.06.2024 е абсолютно прекрасна за теб. Обърнете се към любовта и ще откриете най-красивите преживявания. Независимо дали е платонична, романтична или друга, оставете любовта да бъде вашият фокус и в мислите ви.

Ако е възможно, отидете на дълго шофиране вечерта и се отпуснете с най-добрите си приятели или любим човек. Вашето куче също се брои! Или се отпуснете у дома и се насладете на качествено време с тези, които наистина са важни за вас.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Ягодово пълнолуние на 22.06.2024 е невероятно време да медитирате какво означава думата „наследство“ за вас. Чии сърца искате да въздействате? Това е добър момент да се откажете от всичко в живота си, което не осигурява по-високо чувство за смисъл или цел.

Може да бъдете подканени да откриете дали сте създали плановете си въз основа на мъдрост и смисъл или от повърхностно място.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

На ягодово пълнолуние на 22.06.2024 може да се почувствате по-отворени към спонтанни творчески действия. Това е добра възможност да се възползвате от прозренията, които можете да получите, които могат да ви помогнат да развиете творческите си сетива.

Това е ободряващо време да промените нормалната си рутина и да предизвикате себе си да се запознаете с нови лица или да започнете ново обучение, което не служи за друга цел, освен да ви вдъхнови творчески.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Сега сте в етап на голям личен растеж, така че навлезете по-дълбоко в този процес. Именно в най-мрачните времена вашата енергия се освобождава, проправяйки пътя за промяна. Днес на ягодово пълнолуние на 22.06.2024, може би ви очакват много приятни и щастливи събития, това е шанс да натрупате опит и знания.

Анализирайте живота си и определете какво ви доставя най-голямо удоволствие и щастие. Ягодово пълнолуние на 22.06.2024 ще ви помогне да вземете важни решения. Например, можете да спрете да общувате с хора, които само ви изтощават емоционално и пречат на развитието ви.

Звездите ще ви помогнат да направите правилния избор. Излезте от зоната си на комфорт и поемете рискове, за да постигнете това, което искате.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Склонни сте да придобием цялостно разбиране за себе си чрез нашите партньорства с другите, тъй като ние сме огледало един за друг.

Ако има някакви недоразумения в деня на ягодово пълнолуние на 22.06.2024, е добра възможност да забележите дали имате слепи петна в комуникацията, за които не подозирате. Помислете два пъти как казвате това, което мислите, за да можете да се получи „правилното“ предаване.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Когато установите чувство за цел, вие сте в състояние да се съсредоточите върху най-важното, което ви принуждава да поемате рискове, независимо от препятствията по пътя ви.

През ягодово пълнолуние на 22.06.2024 може да имате смелостта да пътувате до неизследвана дестинация. Така ще направите скок на вяра в неизвестното, и вярвайте, че ще излезете от другата страна с новооткрити съкровища.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолей, кой си ти, когато никой не те гледа? Кой си ти, когато не те е страх? Енергията на ягодово пълнолуние на 22.06.2024 е мощна за вас, особено след като Слънцето смени зодиакалните знаци и сезонът на Рака официално започне. Облегнете се на същността си в този ден. Имате космическите сили, които ви подкрепят .

Освен това сега е добър момент да поработите върху това как да поздравявате хората, когато ги срещнете. Нека това вече не е случайно нещо. В крайна сметка настроенията могат лесно да създадат неловкост.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Риби, когато изглежда, че всичко се втурва в една посока, спрете и помислете. Почувствайте ситуацията с интуицията или психическите си сетива, преди да тръгнете в същата посока или да изберете друга. На ягодово пълнолуние на 22.06.2024 има космическите сили, които ви подкрепят, но все още сте водачът на собствения си живот.

Ако се чувствате призвани, сега е отличен момент да запишете вашите мисли и чувства за настоящето и бъдещето. Мечтите се сбъдват и никога не знаеш какво можеш да проявиш, когато го запишеш. Мислите и пишете положително.

Tagged ,
на горе