ДНЕВЕН хороскоп за 9.12.2021 г. – Четвъртък

съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 9.12.2021 г. – Четвъртък

Днес дневният хороскоп издава, че: Денят ще бъде успешен за тези, чиято работа е свързана с интелектуален труд. И за останалите звездите обещават повишена интелектуална активност и повишена ефективност. Днес е добре да запомните или запишете всички идеи, които ви хрумват през деня – те могат да бъдат доста ценни и полезни. Днешното пазаруване ще бъде водено не от емоции, а от трезво изчисление, така че рискът от излишно пилеене на пари е съвсем минимален.

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен „казва“: Днес трябва да положите усилия, за да намерите общ език с околните, за това вероятно ще трябва да преразгледате плановете си. В този ден не трябва да взимате еднозначни решения и да бъдете прекалено активни – не се суетете излишно. Направете одит на вашите финанси и разходи, направете бизнес план за следващите дни. Ако е необходимо, помолете вашите приятели или роднини за помощ.

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец „казва“: За Телците този ден е ден на противоречията. В сферата на комуникацията има необяснимо напрежение – по някаква причина никой не ви разбират толкова добре, дори близък човек, с него конфликтът е особено вероятен. Изпълнявайте професионални задълженията, според вашия опит и разум. Представителите на зодия Телец трябва да обърнат специално внимание на емоционалното си състояние.

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци „казва“: Това не е лесен момент за Близнаците в бизнеса или работата. Ако се чувствате объркани, по-добре е да пожертвате част от нещо, за да запазите цялото. Не се поддавайте на негативните емоции днес, особено ако те засягат вашите колеги, има шанс да оставите добро впечатление за себе си и да спечелите поддръжници. Информацията, получена днес, може да бъде много интересна.

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак „казва“: В личният живот на Раците предстоят благоприятни промени. Ако пропуснете интересна работа, тогава ще има добра възможност да покажете на какво сте способни. Ако стартирате нов проект, трябва и можете да го направите – бъдете лидер в него. За да изпълните този статус, ще трябва да пожертвате част от отпуската и да се задълбочите в темата по-сериозно. Днес също е добър ден за планиране на бъдещето, а общуването с любимия човек ще бъде много приятно.

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв „казва“: Емоционалните и физическите компоненти на живота ви ще бъдат в подем. Много от Лъвовете ще изпитват чувство на удовлетвореност от случващото се около тях. Текущите събития са представени като сложен набор от задачи, но в действителност нищо не е толкова трудно. Днес не е препоръчително да кандидатствате или да търсите работа, или пък финансова подкрепа. Ако в късния следобед се почувствате напрегнати, този път, си осигурете релаксираща процедура или се отпуснете с книга в ръка.

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева „казва“: Ако сте спестили малко пари и сте изправени пред въпроса, какво да правите с тях, потърсете съвет от тези, на които напълно вярвате, със сигурност ще получите правилния. Ако днес в работата се развие спорна ситуация, избягвайте да я обсъждате на всяка цена, това не означава, че избягвате проблеми, просто не искате да влизате в конфликт с колегите. Може би в този ден ще трябва да се сблъскате с проблеми с наследство, субсидии или други плащания. Вечерта е благоприятна за семейни събирания.

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни „казва“: Ако искате да увеличите приходите си, поемете допълнителен бизнес за себе си и тогава, освен пари, можете да получите повишение. Вашето възнаграждение през този период пряко зависи от обема на извършената работа. Не вземайте големи решения сами, дайте възможност на колегите да покажат своите таланти. Ако днес има някакви недоразумения, не бива да се обвинявате за това.

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион „казва“: Денят ще изисква от Скорпионите да проявят сдържаност и деликатност, по отношение на своите колеги. Служебните задължения ще бъдат стресиращи, опитайте се да забравите за известно време, че сте отговорен човек, и се заемете с второстепенни дейности. Днес са възможни леки недоразумения в семейните отношения, настройте се на спокойна вълна и не оказвайте натиск върху близките. Вашите роднини ще бъдат изумени от вашите знания и умения, когато проблемите бъдат отстранени.

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец „казва“: През този ден Стрелецът не трябва да участва в никакви съмнителни събития, може да развалите репутацията си. За да избегнете недоразумения, слушайте гласа на интуицията си. Не казвайте на никого за собствените си планове за бъдещето, в противен случай идеята може да бъде присвоена от други. Вероятно днес ще получите очакваните новини, но не бързайте да действате. Бъдете внимателни по време на пазаруване.

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог „казва“: Някой отвън умело подхранва амбициите ви, има опасност да изпаднете в умело изградена ситуация, която може да ви навреди, но днес Козирозите са способни да разгадаят намеренията на недоброжелателите. В романтичните отношения може да има недоразумения. Неочаквани предложения, обещаващи добри парични перспективи, ще ви зарадват този ден. Както се казва, кофти късмет в любовта, но късмет с парите.

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей „казва“: Настоящата астрологична ситуация предсказва доста нервен и противоречив ден. Опитайте се да не се карате с шефове и колеги, проявете сдържаност и спазвайте правилата на приличието. В този ден умението ви да слушате внимателно събеседника, ще ви бъде от полза. Най-добре е да планирате кратко бизнес пътуване за днес. Също така е добре да посетите близък приятел или приятелка. Ако не сте се виждали от дълго време, значи ще имате за какво да си говорите.

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби „казва“: Този ден може да се определи като спокоен и дори пасивен. Време е да разберете кой кой е в близкото ви обкръжение. Докато общувате, се вглеждайте в дребните детайли, може би тези елементи ще бъдат в основата на бъдещия ви успех. Днес е по-добре да не оставате твърде дълго на работа, а да прекарате вечерта със семейството и приятелите – съвместно чаено парти на обща маса ще предразположи вас и вашите близки към спокойно настроение.

Tagged , , , , , , ,
на горе