съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 22.01.2022 – Събота

Дневен хороскоп за всички зодии: Енергията на днешният ден е изпълнена с положително настроение и тласка хората към импулсивни действия. За всички това ще бъде много специфично значение: някой импулсивно ще организира парти, а някой импулсивно ще поиска, да промени работата си. Заобикалящата атмосфера е заредена с лекота и позитивност, което по подразбиране насочва хората към мобилност, забавление. Това е добър ден за среща с любими хора. Друга особеност на деня е, че хората ще бъдат подвластни на емоциите си.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22.01.2022 – Събота 

Съвет за 22.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 22 Януари: Днес този знак ще има настроението само за сън. Необичайна лекота ще ви придружава в бизнеса, общуването, вземането на решения. Освен това уменията и способностите, които могат да бъдат приложени, ще ви позволят да научите много за себе си. Лекота, остроумие и простота са трите компонента на днешният ви успех. Всичко това, обаче, може ненужно да освободи, допринасяйки за прямотата и първо ще започнете да говорите, след това да мислите. И това е изпълнено с последствия.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 22 Януари: Основната мисъл на този ден ще бъде въпросът за парите. Нищо чудно, защото много е свързано с тях: комунални услуги, здраве или да поглезите близките. Стойността на парите е добре позната на хората, които са принудени да връщат заеми и това напрежение е доста натоварващо. Разбира се, искате да пътешествате, но трябва да стискате всяка една банкнота в ръцете си с надеждата за по-светло бъдеще, от което комерсиализмът не черпи толкова много.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 22 Януари: Директността не е чужда на Близнаците и днес те активно прибягват до нея. Много често осъзнавате, че можете да унищожите човек с ниско самочувствие само с думи или да обидите някой близък. Това ще продължите да правите и днес – впоследствие не се учудвайте, защо другите са в толкова лошо настроение. Интересното е, че в масовите случаи вие сте убедени, че сте прави, но всъщност дълбоко грешите. А хората наоколо или се страхуват да ви кажат за това, или съжаляват и мълчаливо понасят подобно поведение.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 22 Януари: Днес е един от онези дни, когато очакванията не съвпадат с реалността. Знакът изисква качества, които не притежава, но днес те са минимални. Нищо чудно, че това потиска настроението, което засяга различни сфери на живота. Ако е възможно, подобни случаи и задачи трябва да се отлагат и да не се планира нищо подобно. Подкрепата на близките е важна, но ако не бъде постигната, трябва да се разсейвате по всякакъв начин: от четене на книга до потапяне в обикновена играчка, като телефона, например.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 22 Януари: Днес този знак ще се събуди с чувството, че е всемогъщ. Всъщност морето не е до колене, въпреки че сред околната среда има хора, които ще подкрепят внезапните ви стремежи. Фантазиите обаче са си фантазии, но днес в най-добрия случай те няма да повлияят по никакъв начин на постиженията на знака, а в най-лошия ще ги забавят. Следователно, трябва или да се съберете, или да се доверите на човек, който няма да ви съжалява и ще ви свали от небето на земята по всякакъв начин.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 22 Януари: Идва тревожно време, когато мислите за недовършена работа, проблемни въпроси и други обърквания ви преследват. Сред тях, обаче, има такива дейности, които не си струва да бъдат завършени, те са безполезни, няма да донесат никакви резултати. Ето защо, трябва да покажете сила на волята и да ги напуснете без съжаление. Може би в свободното ви време ще свършите тези работи, но днес те нямат място в плановете. Освен това, не е необходимо да се отнасяте към нещата с тревога и прибързаност, просто трябва да съставите адекватен план за действие, в който има място за почивка.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 22 Януари: Енергията на този знак ще бъде достатъчна за всички наоколо и той активно ще я разпределя. Отвъд това изглежда като опит да се ръководят другите, но самите те няма да забележат, че наистина искат да правят нещата, предложени от Везните. Както се казва медалът има две страни: получените случаи ще ви зарадват, но някои хора няма да се поддадат на убеждаване, което може да завърши с голям конфликт. Въпреки това, представителите на този знак няма да се чувстват виновни и определено ще намерят съмишленици.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 22 Януари: Поведението на този знак днес ще бъде подобно на известния енергичен заек, рекламиращ мощни батерии. Повишената активност ще помогне за завършване на десетки дела, особено тези, които са били отлагани повече от веднъж за по-късно. Освен това знакът днес носи отговорност и решителност. Не е изненадващо, ако Скорпионът се доближи максимално до постигането на целите си и всичко това благодарение на собствените му сили, воля и издръжливост.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 22 Януари: Днес е като напълно почивен ден за този знак. Повечето неща могат да бъдат оставени да плават свободно, защото все пак няма да повлияете на резултата им. Опитът да ги поемете ще доведе до загуба на нерви, а методът „спонтанност“ ще реши повечето от съществуващите задачи и проблеми. Някои ситуации се нуждаят от максимална простота, за да ги завършат, докато други се нуждаят от „странни ръце“ и тогава нещата автоматично ще стигнат до желания положителен резултат.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 22 Януари: Днес този знак ще усети прилив на сили. Вие активно ще давате инструкции, по-скоро заповеди, но хората около вас ще погледнат накриво на това. Едно е да изпълнявате молби и да изпитвате благодарност в замяна, а съвсем друго е да се чувствате, като в армията. Интересно е, че самият Козирог няма да иска да работи за пореден път, особено под нечия „тръба“. Раздразнителност, негодувание, конфликти от нищото, ще заемат стабилно място в ежедневието ви. За да избегнете това, трябва да покажете голяма чувственост по отношение на близките хора.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 22 Януари: Още от сутринта настроението на представителите на този знак ще бъде мрачно. Това ще се отрази на поведението ви, изразяващо се в грубост към другите. Не е изненадващо, че подобна ситуация може да породи конфликти. Роднините ще ви подадат ръка за помощ, така че силно се препоръчва да поемете контрол над емоциите, за да не им навредите. Настроението ще подобри възможната печалба, която можете спокойно да похарчите за себе си, но не забравяйте за домакинството, те ще ви бъдат благодарни.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 22 Януари: Днес ще бъде натоварен и енергичен ден. Много представители на този знак са свикнали с усещането за изтичане на времето между пръстите. Вие, обаче знаете колко време ще ви отнеме, за да бъде решен даден проблем. Ще можете, да прецените силите си и дори ще успеете, да отложите спешен въпрос за утре. Въпреки, че важна роля играе средата на този знак, която може или внимателно да ви убеди да завършите работата, или направо да ви принуди.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе