съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.02.2022 – Петък

Дневен хороскоп за 11.02.2022-петък за всички зодии: Днес ще можете да постигнете значителен напредък в такива области на живота като любов, приятелство и бизнес отношения. Сега умът ви е дори по-готов от обикновено за открита и честна комуникация, което е много важно за продуктивния диалог и обсъждането на разногласия. Не се колебайте да кажете на някого за истинските си чувства. Вашите събеседници, също като вас, искат да изяснят всичко. До края на този ден всички недоразумения ще бъдат разрешени.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.02.2022 – Петък 

СЪВЕТ за 11.02.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 11 февруари: Всяка лоша новина, която чуете днес, може всъщност да не е лоша и няма да създаде сериозни проблеми за вас или вашите близки. Просто човекът, който ви информира за нещо, не възприема ситуацията такава, каквато е в действителност, и ще се зарадва много, когато го убедите. Във всеки случай този ден няма да бъде недвусмислено радостен или тъжен. В дни като този е почти невъзможно да завършите нещо или да започнете нещо ново.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 11 февруари: Сега не е моментът да действате сами. Енергията ви е разпръсната и няма да можете да устоите на други хора в нищо. Но този ден е чудесен за нови познанства и контакти, особено ако се окажете в смесена компания от познати и хора, които не познавате добре. В ситуации като тази винаги имате сигурно убежище под формата на приятели, но в същото време и възможност да се мотаете с някой нов. Перфектната комбинация! Отидете в настъпление – опознайте се и действайте.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 11 февруари: Често трябва да приемате покани, които получавате постоянно, особено тези, които идват от неочаквани източници, дори ако това отнема цялото ви свободно време. Начинът, по който взаимодействате с други хора, силно влияе на репутацията ви и начина, по който другите ви възприемат. Така че, покажете повече ентусиазъм! Вашата енергия привлича хората и ги кара да искат да прекарват повече време с вас. Сега е много благоприятен момент да създадете много нови контакти, полезни за вашата кариера.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 11 февруари: Днес всичките ви приятели ще ви помогнат да се заредите с положителна енергия и да се отървете от негативната, която напоследък е твърде много. Тези хора ви познават по-добре от всеки друг и разбират точно какво трябва да се каже, за да ви вкарат в оптимистично настроение. Прекарвайте колкото е възможно повече време с тези, които имат положително влияние върху живота ви и прекратете отношенията с тези, които само ви добавят стрес и мъка.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 11 февруари: Ще бъдете заобиколени от улики навсякъде и ще ви отнеме много малко интелектуални усилия, за да разберете какво наистина се случва. За съжаление, след като научите истината, може да изпитате известно разочарование. Не забравяйте обаче, че понякога истината е много по-прозаична от това, което вашето въображение може да създаде. Добрата новина е, че всичко това няма да трае дълго време.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 11 февруари: Днес ще можете да постигнете значителен напредък в такива области на живота като любов, приятелство и бизнес отношения. Сега умът ви е дори по-готов от обикновено за открита и честна комуникация, което е много важно за продуктивния диалог и обсъждането на разногласия. Не се колебайте да кажете на някого за истинските си чувства. Вашите събеседници, също като вас, искат да изяснят всичко. До края на този ден всички недоразумения ще бъдат изчистени.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 11 февруари: Въпрос, който много ви тревожи, може да се окаже нищожен, така че се пригответе да изпитате огромно облекчение. Освободени от напрежението, вие ще се усмихвате през целия ден, а другите със сигурност ще забележат колко сте сладки, когато сте щастливи. Обърнете внимание на чувството си за свобода и намерете най-доброто приложение за това – сега е време за приключения и пътувания. Опитайте се, да доведете със себе си любим човек или близък приятел.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 11 февруари: Вашите мечти за по-късен живот започват да се сбъдват — поне отчасти. В социалния ви кръг ще се появи нов човек, въпреки че в началото ролята му може да е толкова малка, че дори няма да забележите присъствието му. Сега е моментът да се отървете от ненужния емоционален багаж и да забравите за несподелените любови, в които сте затънали. Вече споменатият нов човек ще ви помогне да направите огромна крачка напред в областта на романтичните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 11 февруари: Благодарение на амбициите си постигнахте много в живота. Но замисляли ли сте се някога какво може да сте оставили по пътя си към успеха? Отделете малко време, за да си спомните хората, местата и нещата, които са останали. Няма да е никак неприятно – обичате да си спомняте за добрите стари времена. Благодарение на това ще придобиете нов поглед към това, което се случва в живота ви в настоящето. Ако ви се прииска да посещавате места, които помните, и да се видите със стари приятели, направете план и го следвайте.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 11 февруари: Ако някой се обърне към вас за помощ, трябва да се радвате, а не да се дразните. Трябва да се радвате да помогнете на хора, които са ви помагали повече от веднъж в миналото. Освен това, не сте ли поласкан от факта, че другите смятат, че можете да промените живота им към по-добро? Сега ситуацията в живота на вашите роднини или приятели е много нестабилна и може би само вие можете да се справите с нея. Имате такова качество, като способността да останете спокойни, което ще ви бъде от полза.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 11 февруари: Ако имате нещо общо с някого, тогава трябва да проверите ситуацията. Трябва да сте сигурни, че състоянието на нещата остава същото, както сте си мислили. Не че не трябва да вярвате на партньора си, просто ситуацията може да се промени и трябва да държите пръста си на пулса. И задълженията, и обезщетенията са разделени по равно, така че всеки трябва да е сигурен, че няма да загуби позицията си. Въпреки това, сериозно, няма за какво да се притеснявате – всичко или е наред, или ще бъде в много близко бъдеще.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 11 февруари: Защо не се поглезите с едно от любимите си неща и занимания днес? Купете си нещо, което отдавна желаете. Вечеряйте в любимия си ресторант. Останете по-дълго в леглото или се наспете добре. Това, което ще направите, не трябва да е скъпо или екстравагантно. Трябва да е нещо абсолютно ненужно, но много приятно. Никой освен вас, самите, няма да ви направи по-щастливи.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе