съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 04.02.2022 – Петък

Дневен хороскоп за 04.02.2022-Петък за всички зодии: Внимавайте със стремежите към съвършенство, защото когато всичко върви гладко, мозъкът ви е като унесен и не мисли как да решите този или онзи проблем. Всъщност, има много повече ползи от конфликти и проблеми, въпреки че на пръв поглед това не е така. Така че се насладете на всякакви моменти, с които трябва да се сблъскате. Може да ви хрумне и да предложите някаква напълно фантастична идея на някой от вашите приятели скептици и да се състезавате по остроумие.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.02.2022 – Петък 

СЪВЕТ за 04.02.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 4 февруари: Днес трябва да наваксате пропуснатото напоследък. Това не е по ваша вина, но търсенето на виновните няма да ви донесе полза. В крайна сметка, всеки ще си получи заслуженото. Вие също трябва да се разсеете от мислите за отмъщение. Насочете вниманието си към това, което трябва да направите, и когато всички проблеми са разрешени, направете нещо приятно. Например, срещнете се с приятели и прекарайте една забавна и безгрижна вечер.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 4 февруари: Основното нещо, което трябва да направите днес, е изграждането на взаимоотношения. Между вас и някои от вашите приятели или колеги се случват много неща и сега разбирате по-добре от всякога как стоят нещата. Колкото и да ви се иска да изчакате другата страна да направи първата стъпка, сега трябва да сте активни. Покажете, че се грижите за тяхното благополучие толкова, колкото те се интересуват от вашето. Не си позволявайте толкова да се занимавате със собствените си дела, че напълно да забравите за хората около себе си.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 4 февруари: Днес ще получите обективно потвърждение за собствената си привлекателност, когато непознат ви направи страхотен комплимент. Повишаването на самочувствието ще има много благоприятен ефект, както върху физическото, така и върху емоционалното ви състояние и ще започнете да обръщате повече внимание на грижите за себе си. Много сте близо до желаната цел, така че защо да не положите повече усилия в последния тласък? Докажете си на какво сте способни и Вселената ще ви предостави цялата необходима помощ.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 4 февруари: Промените в работата ви са много вълнуващи. Въпреки това, промените в кариерата не трябва да се бъркат с повишения. Новите отговорности скоро ще станат познати, колкото и да ви плашат сега. Това обаче не означава, че промените няма да донесат подобрения. Просто не очаквайте, че веднага ще се почувствате удобно в нова роля. Дайте си повече време, за да свикнете с промените.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 4 февруари: Правенето на промени в живота ви е мъдро решение, но не трябва да бързате твърде много. Например, ако плувате в студена вода, тогава трябва да се отпуснете малко, за да не се изтощите преждевременно. В тези води могат да се намерят акули и ако правите много резки движения, рискувате да привлечете вниманието им към вас. Няма нужда да бързате стремглаво. Кого се опитвате, да впечатлите? Трябва да живеете за себе си, а не само за околните.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 4 февруари: Днес трябва стриктно да се придържате към плана, дори ако това предизвиква недоволство на другите. Взаимното разбирателство с тях сега е трудно постижимо. В крайна сметка не е нужно постоянно да жертвате собствените си желания, за да може някой да ви смята за свой приятел. Не правете компромис по въпроси, които са важни за вас. В крайна сметка хората ще почувстват уважение към вашата лоялност, към вашите вярвания и способност да устоявате на натиска на мнозинството.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 4 февруари: Днес може да имате желание да се намесите в конфликт, за да помирите всички. Опитайте се, обаче, да се въздържате от това, дори и да смятате, че поради това другите може да ви смятат за егоист. Можете да направите повече добро, както за тях, така и за себе си, ако стоите далеч от всякакви кавги и конфликти. Няма нищо лошо в това да искате, да пестите от енергия ви. Всъщност, това е много мъдра стратегия. Освен това, конфликтните страни са доста способни да се помирят и без вас.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 4 февруари: Когато разберете, че някой продължава да ви разочарова отново и отново, най-накрая ще видите този човек в истинската му светлина. Днес ще стане ясно, че вашето мнение за този човек е било погрешно и е време да го признаете. Щом се примирите с тази мисъл, този тип хора ще ви дразнят много по-малко. Не всеки може да изпълни вашите високи стандарти. Някои хора просто не са в състояние да отговорят на вашите очаквания.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 4 февруари: Днешният ден ще бъде изпълнен с различни емоции, поради които настроението ви може да се понижи, а активността ви да намалее. Не се тревожете за това. Какво е толкова ужасно в това да се приготвяте сутрин за по-дълго от обикновено или по-малко приказливи от обикновено? Хората, които ви познават и уважават добре, няма да се разстроят за това, така че не се притеснявайте излишно. Дори, ако пиете повече кафе от обикновено, това ще има малък ефект върху ситуацията. Въпреки това, след няколко дни ще се върнете към нормалния ритъм.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 4 февруари: Неочаквана среща с някой от миналото ви може да не събуди най-положителните емоции. Опитайте се да овладеете чувствата си, ако искате да се справите с тях. Погледнете ситуацията в перспектива. Не позволявайте на емоциите да надделеят над вас. Запомнете: това са само емоции. Дори негативните чувства като гняв, завист или съжаление са напълно естествени. Не можете да ги игнорирате. Покажете повече внимание на случващото се в душата ви и много скоро ще можете да се справите със себе си.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 4 февруари: Някой, когото познавате от дълго време, изведнъж ще ви види в нова светлина днес и може да започне да задава необичайни въпроси. Разговорът ще събуди дълбоки чувства и у двама ви и може би за известно време дори ще се отдалечите един от друг заради това. Гледайте на случващото се не като на пречка за вашето приятелство, а като на възможност за по-нататъшно развитие. Каквото и да чувствате сега към събеседника, връзката ви може да прерасне в нещо повече.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 4 февруари: Днес вашите амбиции могат да се превърнат в бариера, защото сте поели твърде много. Ентусиазирани ли сте от план или идея, които смятате, че ще ви помогнат да се изкачите нагоре по корпоративната стълбица, но събрахте ли всички необходими факти? Не бива да се занимавате с дела, ако не сте сигурни в резултата, защото всичко това може да се превърне в загуба на време. Не бързайте, изчакайте още малко. Ако това наистина е вашият шанс, то той няма да изчезне никъде през следващите няколко дни.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе