забранени теми при общуването с мъжете
Любов и партньорство

Теми табу: Кои теми са забранени при общуването с мъжете

Какво трябва да знаете, когато отивате на първата си среща с мъж? По принцип, не се изискват някакви специални знания. Но пък трябва да имате ясна представа какво не можете да говорите с него, за да не го разглезите.

Но,  дори ако вече живеете заедно от години, информацията за това кои теми в общуването с мъжа трябва да бъдат забранени, също може да ви е доста полезна.

Не критикувайте нещата, които харесва

Оставете го да си има собствени вкусове и интереси, дори и да противоречат на вашите. Ако му харесва, нека учи. В никакъв случай не му се подигравайте, не се опитвайте да го убедите, че това не е за него и да изтъквате собствената гледна точка защо трябва да се откаже от нещата, които харесва. Не трябва да се отказва. Нито пък вие от вашите. Защото сте две отделни личности, решили да останат заедно по собствена воля. Не сте едно цяло, където единият „поглъща“ личността на другия.

Не говорете за това колко сте неудовлетворени от външния си вид

Мъжете добре осъзнават, че с това молите за комплименти. Ако обаче често посочвате недостатъците във външния си вид, преувеличавате или ги измисляте и сама себе си наричате грозна, рано или късно ще успеете да убедите мъжа в това.

Неразумната ревност е сигурен път към развод

Много жени са склонни постоянно да виждат в общуването на мъжете си с представителки на нежния пол тайна любовна връзка. Но мъжете могат да общуват с красиви жени и без задни мисли. Така, както и ние, жените, можем това. Ето защо са излишни всички сцени на ревност, особено, ако са базирани на празни подозрения, неподплатени с нищо. Това само разваля връзката. Темата е табу, не я зачеквайте изобщо.

Не говорете за бившия, не го разпитвайте за бившата му

Неговата бивша, вашият бивш – те са минало. Така че, не си струва да ги коментирате. Говорете за миналите връзки само ако мъжът ви поиска, но просто нахвърляйте щрихи и не изпадайте в детайли. Не го разпитвайте и за неговата бивша/и. Не ви интересува това. Щом са бивши, значи не е било както трябва и с това въпросът приключва.

Не говорете лошо за приятелите му

Друг сигурен начин окончателно и безвъзвратно да развалите отношенията между двама ви е да критикувате приятелите му. Той е с тях отдавна, сигурно са му важни. Ако не ви харесва нещо, премълчете го и ако ви попита, може да споделите, но само толкова. Не се опитвайте да го настройвате, защото това ще доведе точно до обратния ефект. Бъдете деликатни и умни.

Tagged , , , , ,
на горе