астрологичен съвет

Съвет за 18.12.2023 към всяка зодия

Съвет за 18.12.2023 към всяка зодия: Обичайте първо себе си и всичко останало е наред. Наистина трябва да обичаш себе си, за да постигнеш нещо на този свят. Най-великото Аз е една спокойна усмивка, която винаги отвръща на света с усмивка.

Дневен хороскоп за 18.12.2023 /понеделник/

Седмичен хороскоп за 18-24 Декември: какви изненади са ви подготвили звездите

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 18.12.2023: Позволете си да се наслаждавате на всеки щастлив момент от живота си.Всеки един от нас е надарен по уникален и важен начин. Наша привилегия и нашето приключение е да открием нашата собствена специална светлина.Използвайте усмивката си, за да промените света; не позволявай на света да промени усмивката ти.

 

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, не се питайте от какво се нуждае светът, запитайте се какво ви кара да се чувствате живи и щастливи. И след това отидете и го направете. Защото светът има нужда от хора, които светят от щастие, сгряват със своята топлина и се чувстват живи

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 18.12.2023, Ако сте несигурен, познайте какво? Останалият свят също. Не надценявайте конкуренцията и не подценявайте себе си. Ти си по-добър, отколкото си мислиш.Осветете себе си. Никой не е перфектен. Нежно приемете своята човечност.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, когато сте състрадателни към себе си, вие се доверявате на душата си, която оставяте да ръководи живота ви. Душата ви познава географията на вашата съдба по-добре от вас.Запомнете, че вашата усмивка вие правите живота по-красив.

 

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 18.12.2023, Обичайте се достатъчно, за да си поставяте граници. Вашето време и енергия са ценни. Можете да изберете как да го използвате. Вие учите хората как да се отнасят с вас, като решавате какво ще приемете и какво не.

 

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 18.12.2023, Любовта и вниманието, които винаги сте смятали, че искате от някой друг, са любовта и вниманието, които първо трябва да дадете на себе си. Каквото и да правите, обичайте се за това, че го правите. Каквото и да чувствате, не се ограничавайте и претъпявайте в чувствата си, а обичайте себе си, защото го чувствате.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 18.12.2023, повярвайте, че грижата за себе си не е самоугаждане. Грижата за себе си е акт на оцеляване.Да се ​​подхранваш по начин, който ти помага да разцъфтиш в посоката, в която искаш да вървиш, е постижимо и си заслужаваш усилията.

 

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 18.12.2023, да се ​​научиш да обичаш себе си е като да се научиш да ходиш – важно, променящо живота и единственият начин да се изправиш.Най-силната връзка, която някога ще имате, е връзката със себе си.

 

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 18.12.2023, насърчаването на другите е нещо, което не всеки може да даде. Някой има нужда от това, което трябва да дадеш днес. Това може да не са вашите пари; може да е вашето време. Може да е вашето слушащо ухо. Може да са вашите ръце за насърчаване. Може усмивката ви да повдигне. Кой знае?

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, Отнема само част от секундата, за да се усмихнеш и да забравиш, но за някой, който се е нуждаел от твоята усмивка, може да продължи топлината цял живот.Запазете усмивката на лицето си и оставете вашата личност да бъде вашият автограф.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 18.12.2023, кактоо е слънцето за цветята, усмивките са за човечеството. Разбира се, това са дреболии; но разпръснати по пътя на живота и доброто, което правят, е немислимо.Усмихнатото лице е красиво лице. Усмихнатото сърце е щастливо сърце.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият Съвет за 18.12.2023, най-добрият ден в живота ви е този, в който решавате, че животът ви е ваш и върви по вашите правила. Без извинения или оправдания. Няма на кого да се облегнеш, да разчиташ или да обвиняваш. Подаръкът е ваш – това е невероятно пътуване – и само вие сте отговорни за качеството му. Това е денят, в който животът ви наистина започва.

Последни новини
Астрология

Съвет за 18.12.2023 към всяка зодия

на горе