как флиртуват зодиите
Астрология

Според зодията: Що за флиртаджия е той

Представителите на различни знаци флиртуват по различни начини: плахо или смело, нежно или по-агресивно. За да „прочетете“ правилно закачливите намеци, трябва да сте наясно неговия стил на флирт.

Овен

Овенът е прям и честен човек, затова флиртува често, но неумело. Поради това събеседникът може да се смути. Но пък спонтанността на този мъж подлудява партньорката.

Телец

Телецът умишлено избягва флирта, въпреки че може да реагира леко. Това е земен и прагматичен знак, който смята игривите подценяване за загуба на енергия. С подходящ събеседник той може срамежливо и сдържано да флиртува. Ако Телецът забележи взаимен интерес, тогава той се отпуска, става по-смел.

Близнаци

Близнаците са едни от най-сръчните флиртаджии. Представителят на знака е талантлив съблазнител, който знае как да флиртува спокойно. Той е артистичен, очарователен, проницателен. Усмивката, шегите и фините ласкателства му помагат да се доближи до обекта, който харесва. Понякога зад грациозния флирт, подигравките, манипулациите, се крият тънки опити за откриване на информация.

Рак

Ракът не е способен да флиртува в традиционния смисъл. Опитвайки се да привлече вниманието на избрания, знакът показва загриженост, предлага помощ, интересува се от здравето на жената. Флиртува само когато много обича. Флиртува трогателно, но неловко. По-добре е да не му давате надежда, ако няма взаимност.

Лъв

Лъвът флиртува несъзнателно и естествено. Флиртува с почти всички събеседници, дори с шефовете. Лъвът се радва на флирта и на мига, не мисли за нещо повече. Тези мъже обичат да осъзнават своето съблазняване, могат да флиртуват просто за самоутвърждаване.

Дева

Мъжът Дева флиртува по различни начини, като обикновено демонстрира недостъпност и сдържаност, за да заинтересува тази, която харесва. По време на разговора показва придирчивост. По принцип всички Деви рядко флиртуват.

Везни

Везните умеят да използват естествените си умения за флирт. Такъв мъж се наслаждава на артистичността си, превръща се в изкусител. Обича да осъзнава своя чар, да усъвършенства умението на любовните игри.

Скорпион

Скорпионът притежава естествена привлекателност и знае как да я прилага. Флиртува енергично, с предизвикателство и удоволствие. Радва се на неволни докосвания, неочаквани признания.

Стрелец

Стрелецът флиртува майсторски. Прави това, за да развесели събеседника. Използва шеги, интересни истории. Втората цел на флиртуващия Стрелец е да забавлява и да се забавлява. Обича да покорява събеседници, влюбени в други хора.

Козирог

Козирогът не е флиртаджия виртуоз. Счита игрите с думи за загуба на време. Козирозите могат да търсят срещи, да дебнат и да чакат. Флиртуващият Козирог е неискрен. Той използва флирта с цел печалба.

Водолей

Водолеят е интелектуалец, който знае как да ухажва изящно. Той смята, че флиртът е умствено състезание. Обича достойни съперници. Ако неговият събеседник не е ерудиран, тогава Водолеят губи интерес.

Риби

Рибите са предпазливи и рационални. Започват да флиртуват едва след като преценят шансовете си. Ухажването е трогателно, еротично. Те обичат тази игра. Флиртът не е синоним на влюбване. Но носи удоволствие, така че те често прибягват до него, за да намекнат за своята симпатия.

Tagged , , ,
на горе