Според зодията: Как партньорът ви доказва, че ви обича, без дори да проговори и дума

Как партньорът ви доказва че ви обича според зодията
Астрология

Според зодията: Как партньорът ви доказва, че ви обича, без дори да проговори и дума

На някои мъже може би им е доста трудно да произнесат двете вълшебни думички, които карат сърцата на жените да се разтуптят, но за сметка на това пък те могат да изразят силните чувства по други начини. Понякога езикът на тялото е в състояние да „каже“ повече, отколкото думите. Нека видим как вашият партньор може да ви докаже, че ви обича безгранично, без да произнесе дори и една дума на глас.

Как партньорът ви доказва, че ви обича, според зодията?

Овен

Мъжете Овен са много отговорни и винаги закрилят своите любими. Овенът никога няма да позволи на някого да ви уплаши или навреди, ще ви защитава с все сили във всяка една ситуация. Бъдете по-внимателни към тези мъже, не допускайте да останете безразлични към жестовете им. Забележите ли такива важни признаци на любов и преданост, най-малкото поне кажете „Благодаря!“

Телец

Най-очевидният признак за любовта на Телеца е неговата откритост. В повечето ситуации мъжът Телец не обича да се впуска в тежки разговори или спорове, а предпочита да потушава още в зародиш всякакви конфликти и яростно изказани противоположни мнения. Влюбеният Телец обаче не иска да мислите, че пренебрегва думите ви и дори е готов да започне труден диалог, само и само да покаже, че се интересува от това, което казвате. Ако забележите, че вашият партньор Телец се държи по подобен начин – имате късмет, ваш е!

Близнаци

Близнаците са сложен знак и винаги е трудно да се каже какво може да се очаква от такъв мъж. Той не обича да спазва правила, предпочита да прави непредсказуеми неща. Ако обаче ви обича, определено ще ви включи в процеса на планиране и вземане на решения. Колкото по-дейно участвате в живота му, толкова повече можете да сте сигурни, че този човек наистина е влюбен във вас. Обърнете внимание на подобни знаци, не ги оставяйте незабелязани!

Рак

В повечето случаи мъжете Раци обичат и се грижат както за своите партньори, така и за други хора. Има обаче нещо специфично, по което може да разберете, че вашият мъж Рак ви обича. И то е когато започне да ви говори за своите специални нужди. Този простичък факт показва, че той ви се доверява достатъчно, за да ви пусне в любовния си живот. Готов е да разчита на вас и иска да се грижите за него, когато е необходимо. Обърнете специално внимание на подобни дребни наглед знаци и ще бъдете изненадани!

Лъв

По принцип лъвовете се интересуват главно само от себе си. Това означава, че ако забележите, че вашият партньор се интересува искрено от живота ви, вашите чувства и емоции, можете да сте сигурни, че той има чувства към вас. Ако вниманието му към вашата личност не спира и постоянно иска да научи повече и повече за вас, отделя ви доста време и ви позволява да влезете в живота му, просто се отпуснете и се насладете на момента! Влюбен е до полуда.

Дева

Мъжете Дева са наистина взискателни. Те имат изключително високи стандарти, което затруднява общуването им с другите. Не е лесно да си около някого, който иска повече, отколкото другите могат да му дадат. От друга страна, това ви дава добър шанс да видите дали мъжът Дева започва да се влюбва във вас. Ако той игнорира всичките ви недостатъци, критикува ви рядко или пък въобще не го прави, то чувствата му към вас са дълбоки.

Везни

Везните са естествено добронамерени хора и правят всичко възможно, за да угодят на другите. Същото правило важи и когато общуват със своите близк. Влюбени ли са, те стоят зад вас и винаги са готови да ви защитят. Независимо от ситуацията, в която се намирате, те остават с вас, знаейки, че имате нужда от тяхната помощ и защита. Бъдете благодарни за тези малки, но важни знаци и не забравяйте да отговорите с благодарност на партньора си Везни, когато той го заслужава.

Скорпион

Като един от най-потайните знаци на зодиака, Скорпионите са много потайни, дори когато са с най-близките си приятели. Когато осъзнаете, че ви е позволено да научите за най-интимните аспекти от живота на вашия партньор Скорпион, можете да сте сигурни, че той ви обича. Доверието на Скорпиона трудно се печели, а когато му се доверите, любовта със сигурност е частичен повод за това. Опитайте се да обръщате повече внимание на детайлите и ще усетите, че вашият Скорпион ви обича безумно, без да каже и дума!

Стрелец

Когато вашият партньор Стрелец е влюбен, намеренията му към вас стават по-сериозни. Той е готов да хвърли котва и да се впусне в съвместен живот. Ако вашият близък Стрелец е прекарал много време в клубове с приятелите си, преди да се влюби, нещата ще се променят много. Той ще „пусне корени“ и ще се превърне в домошар, което означава, че е готов за брак или дори за голямо семейство. Не губете тези скъпоценни моменти и не го принуждавайте да доказва нищо – любовните обяснения са просто излишни!

Козирог

Козирозите са сред знаците, които добре знаят какво е жертва. Хората от този зодиакален са готови да се жертват много, за да постигнат целите си и да изпълнят мечтите си. Когато обаче осъзнаете, че вашият партньор Козирог жертва енергията и времето си за вас, можете да сте сигурни, че той е хлътнал здраво. Не оставайте длъжни и се опитайте да му дадете в замяна малко повече от времето си, вниманието и любовта си.

Водолей

Водолеите са родени самотници, които предпочитат да прекарват времето си сами, вместо да се разхождат с тълпа от хора. Те правят това, защото вярват, че самотата е много по-продуктивна и им помага да избягват разсейването. Следователно, когато видите, че вашият партньор Водолей прекарва доста време с вас и се радва на вашата компания, това може да означава само едно – той ви харесва и може би дори ви обича. Насладете се на момента и оставете партньора си да се наслаждава на връзката ви.

Риби

Мъжете Риби са едни от най-романтичните представители на зодиака, на които често им е доста трудно да възприемат реалността. Те предпочитат да водят незрял живот и притежават голям оптимизъм, по детски чист, който изгражда дебела стена между тях и света около тях. С вас влюбеният мъж Риби израства (или поне се опитва), старае се да порасне и да бъде не мечтателно бебе, а мъж, който може и при нужда ще защити своята любима жена.

 

 

Tagged , ,
на горе